Közösség

Vélemény:

66 Fegyverek

(2025)

Fegyverek

drg0602   2025.12.26 08:46
0

Teli találat számomra. Érdekes horror filmet láttam. A Zach Creeger rendezése nagyon kellett hozzá. Minden tiszteletem a rendezés előtt. Nagyon színvonalas alkotást láttam, bár hozzáteszem nem készültem rá, hanerm csak random kaptam el az HBO csatornán. Nem bántam meg mert tényleg nagyon színvonalas, olykor brutális alkotás, amelyet egy elég érdekes téma és légkör vesz körül. Minden elismerésem a színészek előtt. Nekem személyes kedvencem a tanárnőt játszó Julia Garner, és a gonoszt játszó Amy Madigan elképesztő jó színészi teljesítményt nyújtottak. Viszont a többi színész is kitett magért, Josh Brolin, Justin Long és Benedict Wong is kimagasló, szuper jó színészi teljesítményt nyújtottak. Az alkotás témája, és a hozzátartozó légkör, brutalitása lenyűgöző. A film eleje lassú, igen csak rejtélyes, aztán szép lassan kezd kibontakozni. A végére meg elég szépen felpörögnek az események. Ugye mint írtam előbb brutalitásból sincs hiány. A film fináléja is jó sikerült engem egy kicsit meglepett, de az is nagyon jól kivitelezve. Mindent egybevéve érdemes volt megnézni ezt az alkotást, amelyet valószínűleg még meg is fogok egy párszor. Értékelés: 9/10