Fantasztikus és egyben piszok nehéz film érkezett a legnagyobb streaming szolgáltató kínálatába. Megszoktuk már, hogy a Netflixen hemzsegnek a pocsék filmek, de most valami olyasmivel bővült a kínálat, ami után szem nem marad szárazon.

A Csillagainkban a hiba egy romantikus dráma, amelynek főhőse két fiatal, akik mindketten rákos betegek. Hazel pajzsmirigy rákban szenved, ezért szülei elviszik egy hozzá hasonló fiatalokat segítő csoporthoz. Itt ismeri meg Gust, aki csontrák miatt már korábban elveszítette az egyik lábát, de most egészséges. A két fiatal hamar egymásba szeret, Hazel pedig megmutatja Gusnak a kedvenc könyvét, amely egy hozzá hasonló rákbeteg lányról szól.

Miután kiderítik, hogy a könyv szerzője visszavonultan él Hollandiában, Gus elintézi, hogy találkozhassanak vele. Az utazás, bár nem indult könnyen, végül mindkettejük életének legszebb emlékévé válik. De mindketten tudják, hogy szerelmük bármilyen erős, nem tarthat örökké.

A filmet 2014-ben mutatták be a mozikban és nem csak a kritikusok, de a nézők is imádták. A Rotten Tomatoes oldalán előbbiek 81, utóbbiak 85 százaléka értékelte pozitívan. Itt, a Mafabon is 87 százalékon áll a tetszési indexe.

A rendezői széket Josh Boone foglalta el, aki Scott Neustadter, Michael H. Weber és John Green forgatókönyvéből dolgozott. Hazelt Shailene Woodley, Gust pedig Ansel Elgort alakítja. Mellettük még a fontosabb szerepekben olyan színészeket láthatunk, mint Nat Wolff, Laura Dernn, Sam Trammell, Willem Dafoe és Lotte Verbeek.

Ha még nem láttad a filmet, akkor itt a remek alkalom, hogy pótold. Ha van élő Netflix-előfizetésed, akkor elég csak a film itteni adatlapján a logójára kattintanod és indul is a lejátszás.

dráma | romantikus

Hazel Grace (Shailene Woodley) és Gus (Ansel Elgort) egyszerű, szerelmes kamaszoknak tűnhetnek, kapcsolatuk azonban korántsem mindennapi. A két fiatal a rákbetegek önsegítő... több»