Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
75
Filmadatlap
 
28
Szereplők
8
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
Timcsi   2019. 01. 23.

legújabb vélemény

Nekem nem volt túl kerek a története. Olyan csordogáló az egész, határozottan nem tetszett.

 
erare   2015. 07. 26.

Hmm... Ez egy jó film. Ritkán látni manapság ilyet. Szerintem hitelesen mutatja be az internet által az emberre zúdított lehetőségek okozta veszélyforrásokat. A virtuális térben való lét, mely az elmagányosodás és az önpusztító görcsökhöz vezető depresszív állapot egyik 'legnépszerűbb' oka. És azt gondolom sem a kamaszok, sem szüleik nincsenek felkészülve mindarra, amit a webvilág napról-napra gyorsuló ritmusa diktál. Iskolai vetítésre ajánlom fiataloknak, szülőknek és tanároknak.


 
Curacao86   2015. 09. 12.

Érdekes társadalom kritika, de nem meglepő kép napjainkban az emberekről. A könyv, ami alapján készült a film, biztosan jobb és érdekesebb. A film eléggé nyomasztó, de nem éreztem azt, hogy "jó" fajta drámáról van szó, hiába mutat be "alapvető témákat", újat nem mond és útmutatást, segítséget sem. Egyszer is sok volt megnézni, nem ajánlom másnak a filmet.

 
Balhé17   2018. 11. 30.

Nagyon-nagyon jó film. Az ember még ha szereti is a másikat néha nem úgy cselekszik ahogy kellene. Remélem tanul belőle az emberiség mert mégiscsak egy halványkék pötty vagyunk. Ha olyan ember vagy aki odafigyel a szeretteire ezután a film után még inkább odafogsz. Megbocsájtás az megy nekünk?

 
TomÁcs   2018. 04. 18.

Mindenkinek meg kell küzdenie a saját kis démonaival. Mindenki másképp dolgozza fel. Fontos, hogy ne zárkózzunk el a környezetünktől és legyen körülöttünk olyan emberek akikben megbízunk.

Ansel Elgort
Kaitlyn Dever
Ansel Elgort
Kaitlyn Dever
Jennifer Garner
Olivia Crocicchia
Kaitlyn Dever
Ansel Elgort
Elena Kampouris
Dennis Haysbert
Rosemarie DeWitt
Adam Sandler
Rosemarie DeWitt
Olivia Crocicchia
Judy Greer
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.