Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
246
Vélemények
15
Képek
8
Videók

Vélemények: Holtodiglan (2014)

 
lucy07   2020. 03. 08.

legújabb vélemény

Zseniális film egyszerűen elképesztő. Kicsit megijedtem, hogy két és fél órás a film nem tudtam elképzelni mi minden fog történni annyi idő alatt, de a végére úgy éreztem még tarthatott volna tovább is. A színészek nagyon el lettek találva a film felépítése is jó volt egyedül a vége zavart egy kicsit annyira nem így kellett volna lezárni, tudom túl szép lett volna ha lebukik a nő és lecsukják, de akkor is vártam hátha.

 
mamiéstöti2   2017. 09. 22.

A legjobb film, amit valaha láttam, számomra ez a number one. Többször láttam már, de újra megnézném. Fantasztikus forgatókönyv, színészi játék és parádés vágás.


 
indingo   2016. 11. 18.

Remek története van, nekem bejött és külön tetszett, hogy az alkotók sem álltak egyik fél mellé sem, mindenki döntse el maga, hogy kivel szimpatizál.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 11. 10.

Egy különlegesen izgalmas film, amely egy percig sem hagyja unatkozni a nézőjét. A 2015-ös évben számos emlékezetes színésznői alakítást láthattunk (és Julianne Moore méltán megérdemelte a Still Alice-ért és az egész életművéért az Oscar-díjat), ám nekem a tavalyi évben mégis egyértelműen Rosamund Pike Holtodiglan-beli alakítása vitte a prímet, hiszen olyan hidegvérrel alakítja ezt az elképesztően parás, őrült nőszemélyt, hogy azt öröm volt látni. Mellette Ben Affleck csak asszisztálhatott a sikerhez. Kicsit túl nagy hype volt a film körül a megjelenésekor, aminek általában nem szoktam hinni, ám a film végül tényleg az év egyik legnagyobb meglepetése lett számomra. Aztán idén is megkaptuk a magunk "Holtodiglanját", ezúttal A lány a vonaton volt a címe.

 
dulkap   2015. 01. 21.

Szívem szerint zseniálisat adnék rá, mert manapság ritka, hogy egy film végig fenntartja az érdeklődésemet, pláne 2 és fél órán keresztül. Ám jelen pillanatban még nem tudok eltekinteni a történet hibáitól és észszérűtlenségeitől. Fincher remekül tartja fent végig a feszültséget, ám hibát ő is követ el vagy csak nagyon ragaszkodott a regény pár eleméhez. A színészi játék nem volt rossz, bár én nem ájultam el Pike alakításától, hozta a kötelezőt, de semmi extra. Viszont valami van a filmben, amitől határozottan jó. Talán a szerkezeti felépítése, talán a ritmusa, talán a hangulata. Nem tudom mitől működik ez a film nálam a nyilvánvaló hibái ellenére is, de például köröket ver a sokak által év filmjének tartott 2 és fél órás videónaplóra egy unalmas fiú, unalmas felnőtté válásáról.

 
Bogi87   2016. 05. 31.

Kedvenc filmem Ben Affleck főszereplésével. Izgalmas, fordulatos és amit imádtam benne, hogy kiszámíthatatlan. Képtelenség volt előre megjósolni, pontosan mi és miért történt.

 
Deku   2017. 07. 10.

Akkoriban nagy szám volt nekem ez a film. Először is meg kell említeni, hogy szuper színészeket választottak, remekül eljátszották a szerepüket, egészen a végéig nem lehetett sejteni, hogy mi fog kialakulni az egészből. Ügyesen áttudja verni a nézőt.

 
Orosz István   2017. 07. 20.

Nem rossz krimi, vagy akármilyen besorolású film. Tetszett az alaptörténet, de nekem viszont néhol vontatottnak tűnt. Vannak benne csattanók, a végén is egy nagy csavar. Érdemes volt megnézni.

 
Mavil   2016. 06. 09.

Nagyon jónak, ötletesnek tartom a film alapkoncepcióját és különösen tetszett benne az, hogy kiszámíthatatlan volt. Folyamatosan járt az agyam, próbáltam megjósolni, mi fog történni, de nem lehetett.

 
Berto49   2017. 12. 18.

Én a sok fanyalgás ellenére kedvelem Ben Afflecket, színészként is, de főleg rendezőként. Finchertől mindenki remekművet vár, de nem lehet mindig 100 %-ot teljesíteni. Nagyobb volt a várakozás, mint az élmény, bár ehhez biztos hozzájárul, hogy olvastam a remek, bravúros könyvet, így semmi meglepetés nem ért. A főszereplők nagyon jók, sokak véleménye ellenére Ben Affleck is. Az időtartama nagyon hosszú, de a teljes történetet nem is lehetett volna rövidebben filmre vinni. Rettenetes perszóna ez az Amy, akit a szülei változtatták pszichopatává a csodálatos Amy történeteikkel. A film és a könyv mélyebb tartalma a házasság nehézségeinek keretbefoglalása. Nehéz „foglalkozás”, különösen akkor, ha az egyik fél pszichésen sérült. Gillian Flynn beférkőzött a kedvenc krimiíróim közé. Sajnos a film csak megközelíteni tudta a könyv színvonalát, ennek ellenére érdemes többször megnézni.

 
dailyfilmsan   2017. 12. 02.

fúú az álnok kígyó nem semmi. Nem mennék szembe ilyen paranoijjás nővel én sem. Na de szóvá kell tennem miért lett ez a film csak egy 4-es. A story kifogástalan. Az operatőrt sem félkész munkáért fizették. Viszont Ben kicsit gyengusz, úgy hiszem egy ilyen filmhez nem a megszokott pokerface illik hanem az érzemek tárháza. A rémület, a csalódottság, a harag, a bizonytalanség, kétségbeesés és összezavarodottság. de Affleck úr egy arccal végig tesze-toszáskodta a filmet. A többi szereplőbe nem köthetek bele. Go kifejezetten tetszett. Meg a film is ! Príma választás egy utálom a férfiakat estére szakítás után:D

 
ZeroHero   2015. 06. 08.

Nagyon felkavaró film, és az utolsó percig izgalmas. Mesterien ábrázol egy nagyon komplikált élethelyzetet, bemutatva a kapcsolat legmélyebb bugyrait is és fontos, hogy mindkét fél szemszögéből. Kihagyhatatlan.

 
babsy88   2015. 01. 23.

Utóbbi évek legjobb filmje. Kiváló alakítások, főleg Ben Affleck, aki saját erejéből többre vitte, mint sok nagy ígéretnek hitt tehetség. Lebilincselő, magával ragadó az ember ösztönösségét emeli ki. Egyetlen hibája, hogy nem szokás négy órás filmeket csinálni, így a végét egy kicsit összesűrítették, és nem dolgozták ki olyan precízen, mint a film többi részét. 5-ös

 
MP170506   2016. 01. 18.

Nagyon jó film, engem az elejétől a végéig lekötött. Végig fenn tudta tartani az érdeklődésemet. Tele volt feszültséggel, izgalommal, a színészek is remekül játszottak.

 
Szilonka   2018. 04. 06.

Rosamund Pike brutális volt a filmben. Izgalmas jól felépített történet, ahol keresi az ember az okokat, hogy mi miért is történt. Egy percér sem untam.

 
Edii   2015. 01. 27.

Nagyon jó film, zseniális fordulatokkal és kiváló színészekkel! Habár a könyv olvasása után, még ennél is jobbra számítottam volna! De összességében egy igazán érdekes mozi.

 
diumiu   2017. 12. 29.

Az egyik legnagyobb kedvencem ez a film. Emlékszem amikor először láttam a moziban szinte észre sem vettem, hogy milyen gyorsan elrepült a játékidő, annyira lekötött. Hihetetlen izgalmas a történet és Rosamund Pike fergetegesen nagyot alakított, hihetetlen hogy hozza az őrült nő karakterét. Ajánlom ezt a filmet mindenkinek, hihetetlenül izgalmas történetről van szó.

 
TomÁcs   2018. 04. 14.

Nem gondoltam volna, hogy ennyire jól összerakták a filmet. A történet beszippantja a nézőt, folyamatosan ingázik, a két szereplő között, hogy most mi is az a mély titok ami kirobbantotta az egészet.

 
VvV   2018. 10. 28.

Nagyon okos film. Sokáig játszik a nézővel és nem tudjuk eldönteni, hogy ki is a ludas az ügyben kinek kell szurkolni.

 
MKristijan   2016. 11. 18.

Elgondolkodtató film, persze a fene akar ilyennel találkozni az életben. Végig fent tartotta a figyelmet, fordulatokkal teli.

 
Bazzzsi   2017. 11. 01.

Furcsa film, hisz ha megkérdeznek, hogy miről szót egy bővített mondatban el lehet mondani a sztorit, mégis maga a film összetett és aprólékos munka, ami nagyon bejött.

 
Dodi   2015. 01. 30.

Nagyon izgalmas, fordulatos és megdöbbentő film! Ben Affleck kiváló alakításával!

 
Norbert93   2018. 08. 07.

Feszült, fordulatos, zseniális. Párkapcsolati thrillerek messze legkiemelkedőbb darabja. Ben Affleck pedig igazán kellemes csalódást nyújtott.

 
MidoD7   2019. 04. 06.

Talán nem ez a földkerekség legmeggyőzőbb filmje, de ettől függetlenül szerintem nagyon rendben volt. Látványra semmi panasz nem lehet, a zene szintén tuti. Így hát nekem pozitív élmény volt.

 
Yosihiro   2016. 05. 22.

Csak Ben A. miatt adtam 4 csillagot. A történet jó és van benne izgalom és történés. Kicsit kihuzták az igaz de a szinészi alakítások nekem, úgy nem jönnek át ahogy egy ilyen kategóriájú filmnél megszoktam. Ettől függetlenül ajánlom a filmet mindenkinek :)

 
Gigi   2016. 12. 28.

Végig lekötött, izgalmas, csavaros történet. Nem tökéletes, de mindenképp kiemelkedik az átlagból, érdemes megnézni.

 
dittee   2015. 12. 21.

Olvastam a könyvet, ami egy zseniálisan felépített, fordulatos, izgalmas alkotás. Úgy gondoltam a film nem fogja tudni hozni ezt a feszültséget, izgalmat, de tévedtem: nagyszerű film lett belőle. Kiváló!

 
sabnock666   2019. 01. 19.

Szuper, fantasztikus, zseniális...klisék, de igazak! Rosemund Pike és Ben Affleck nagyon nagyot alakítottak a filmben. Az egyik legjobb thriller, amit láttam. Fordulatos és kemény. Ajánlott kategória.

 
moviewer   2017. 07. 20.

Nem sok film tudott belőlem ilyen intenzív érzelmeket kiváltani mint a Gone Girl. Zseniálisak a csavarok, a színészi játék felejthetetlen. Mindenkinek csak ajánlani tudom, ezt a filmet látni kell!

 
Lonka   2017. 07. 23.

Nem volt egyszerű végig ülni a filmet elég hosszú, egy fél órát rövidíthettek volna rajta. Végig megmarad a teljes bizonytalanság a filmben, amelyet nagyon jól építettek fel. Igazi izgalmas thriller.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.