Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
2021. 01. 18.

Rendező: Gary Lundgren Forgatókönyvíró: Gary Lundgren

Szereplők: Lisa Edelstein, Diedrich Bader, James LeGros, Kevin Corrigan, Jesse Borrego

Egy szívbemarkoló és felemelő történet az útkeresésről és az egzisztenciális válságról. Két jó barát, egy séf és egy képregényíró elhatározza, hogy nem engedi eluralkodni... több»

2021. 01. 19.

Rendező: Joanna Kerns, Aisha Tyler Forgatókönyvíró: Cori Uchida, Adam Lash, Christopher Hollier, Carina Adly MacKenzie, Miguel Nolla, Danny Tolli, Sabir Pirzada, Kamran Pasha, Glenn Farrington, Jason Gavin, Deirdre Mangan, Eva McKenna, Vincent Ingrao, Rick Montano, Steve Stringer, Alanna Bennett, Carolina Rivera, Ariana Quiñónez

Szereplők: Heather Hemmens, Tyler Blackburn, Nathan Parsons, Claudia Black, Sherri Saum

A sorozat második évadában fokozódik a drámai hangulat, minden epizód újabb izgalmas történetet tartogat. Liz gyógyírt keres fájdalmára, melyet szerelme elvesztése miatt érez, s... több»

2021. 01. 19.

Rendező: Dermott Downs, Holly Dale Forgatókönyvíró: Holly Henderson, Bob Kane, Caroline Dries, Daphne Miles, Chad Fiveash, James Patrick Stoteraux, Nancy Kiu, Jerry Shandy, Denise Harkavy, Bill Finger, Ebony Gilbert, Natalie Abrams, Don Whitehead

Szereplők: Wentworth Miller, Stephen Amell, Tyler Hoechlin, Melissa Benoist, Jon Cryer

Az DC televíziós univerzumának, az Arrowverse új tagja Kate Kane, a mindenre elszánt nő, aki arra tette fel az életét, hogy mindenkinél jobb harcos válhasson belőle. Bár az eredeti... több»

2021. 01. 19.

Rendező: Elodie Keene, Kelli Williams Forgatókönyvíró: Mike Herro, David Strauss, John A. Norris, Jameal Turner, Nkechi Okoro, Lorna Clarke Osunsanmi, Robert D. Doty, April Blair, Jon Stone Alston, Michael Bhim, Natalie Abrams, Cam\'ron Moore, Laura Nava

Szereplők: Danielle Campbell, Monet Mazur, Casper Van Dien, Taye Diggs, Demetrius Shipp Jr.

Spencer James a South Crenshaw középiskola egyik prominens diákja és tehetséges focista. A Beverly Hills gimnázium edzője át akarja csábítani saját csapatába, amit édesanyja és Coop,... több»

2021. 01. 20.

Rendező: Lengyel Balázs Forgatókönyvíró: Lovas Balázs, Lengyel Balázs

Szereplők: Trill Zsolt, Trokán Nóra, Varga Zétény, Keresztes Tamás, Anna Trokán

1957 elején a Nagy Szovjetunió úgy dönt, hogy baráti országai közül Magyarországnak ad esélyt, hogy kiválassza a földkerekség első kozmonautáját, aki majd az első ember lehet az... több»

2021. 01. 21.

Rendező: Judd Apatow, Jeff Schaffer Forgatókönyvíró: Judd Apatow, Greg Fitzsimmons, Judah Miller, Eric Slovin, Pete Holmes, Beth Stelling, Oren Brimer, Emily V. Gordon, Patrick Walsh, Ian Edwards, Dave King, Jamie Lee, Pat Barker, Jay Light, Yoni Weinberg

Szereplők: Ray Romano, Amy Schumer, Gina Gershon, Sarah Silverman, Gilbert Gottfried

Judd Apatow és Pete Holmes sorozatát az utóbbi személyes élményei inspirálták. Az új komikus nemzedék ígéretes tagja a főszerepet is magára vállalta. A történet a stand-up... több»

2021. 01. 21.

Rendező: Ben Sinclair, Katja Blichfeld Forgatókönyvíró: Eric Slovin, Rebecca Drysdale, Mel Shimkovitz, Ben Sinclair, Katja Blichfeld, Paul Thureen, Mitra Jouhari, Zack Schamberg, Hannah Bos, Eliza Hittman, Shaka King, Isaac Oliver, William Meny, Adele Thibodeaux

Szereplők: Rebecca Hall, Dan Stevens, Rosie Perez, Lena Dunham, Peter Friedman

A Ben Sinclair és Katja Blichfeld rendezésében készült sorozat New York Brooklyn kerületének sokoldalúságát mutatja be az ott élők életéből kiragadtott történeteken keresztül.... több»

2021. 01. 21.

Rendező: Charles Sturridge, Susan Tully Forgatókönyvíró: J. K. Rowling, Tom Edge, Ben Richards

Szereplők: Holliday Grainger, Siân Phillips, Tom Burke, Catherine Bailey, Tara Fitzgerald

C.B. Strike egy háborús veteránból lett magándetektív, aki egy kis irodában működik a londoni Denmark Streeten. Bár mind testileg, mind lelkileg sérült, az az egyedi tapasztalat és... több»

2021. 01. 21.

Rendező: John Dahl

Szereplők: Ben Kingsley, Luke Wilson, Dennis Farina, Bill Pullman, Téa Leoni

Egy buffalói bűnözőcsalád bérgyilkosa részegen elbaltázza az egyik megbízatását, ezért a főnöke elküldi San Franciscóba, hogy rendbe hozza magát. Szépen alakulnak a dolgai:... több»

2021. 01. 21.

Rendező: Szász Attila Forgatókönyvíró: Köbli Norbert

Szereplők: Szabó Kimmel Tamás, Kerekes Vica, Orosz Ákos, Krisztik Csaba, Molnár Levente

Véget ért a 2. világháború, káosz és bizonytalanság uralja az országot. A nehéz idők új kapukat nyitnak meg a csalók előtt. Egy szélhámosnak azonban nem jön be a számítása, és... több»

2021. 01. 22.

Rendező: Stephen Williams, Morten Tyldum Forgatókönyvíró: Justin Marks, Erin Levy, Justin Britt-Gibson, Zak Schwartz, Maria Melnik, Gianna Sobol, Maegan Houang, Amy Berg, Tom Pabst

Szereplők: J.K. Simmons, Jacqueline Bisset, Ulrich Thomsen, Sarah Bolger, James Cromwell

Az amerikai sorozat a sci-fi, thriller és kémfilmek sajátos elegye, amely a mindennapi életünk felszíne alatt rejtőző titokzatos világban játszódik. Howard Silk – az Oscar-díjas J.K.... több»

2021. 01. 22.

Rendező: Nathan Hope, John Hyams Forgatókönyvíró: Brett Matthews, Julie Plec, Marguerite MacIntyre, L.J. Smith, Josh Schaer, Penny Cox, Sherman Payne, Bryce Ahart, Thomas Brandon, Stephanie McFarlane, Mark Ryan Walberg

Szereplők: Steven R. McQueen, Danielle Rose Russell, Ayelet Zurer, Zach Roerig, Matthew Davis

A sötétség kora és a Vámpírnaplók sikere után új szálon folytatódik a történet. A sorozat főszereplője a 17 éves Hope, cselekménye a Salvatore iskolában játszódik.... több»

2021. 01. 22.

Rendező: Kurtis David Harder Forgatókönyvíró: Colin Minihan, John Poliquin

Szereplők: Lochlyn Munro, Aaron Poole, Chandra West, Thomas Elms, Jeffrey Bowyer-Chapman

Malik és Aaron egy új élet reményében, és hogy nyugodtan nevelhetik fogadott lányukat, egy amerikai kisvárosba költöznek. A párt eleinte szine mindenütt kedvesen fogadják, hamarosan... több»

2021. 01. 23.

Rendező: Peter Hoar Forgatókönyvíró: Russell T Davies

Szereplők: Neil Patrick Harris, Stephen Fry, Keeley Hawes, Olly Alexander, Shaun Dooley

Ritchie, Roscoe és Colin 1981-ben érkeznek Londonba. A fiatal férfiak belépnek a felnőttkorba, nyomukban egy vírussal, ami futótűzként terjed a meleg közösségben. Ez a történet... több»

2021. 01. 23.

Rendező: Benito Zambrano Forgatókönyvíró: Benito Zambrano, Daniel Remón, Pablo Remón

Szereplők: Luis Tosar, Luis Callejo, Kandido Uranga, Vicente Romero, Manolo Caro

Spanyolország kegyetlen háborút tudhat maga mögött, a szegénység és a kétségbeesés pedig mindenkin úrrá lett az elmúlt években. Egy kisfiú történetét ismerhetjük meg, aki a... több»

2021. 01. 23.

Rendező: John Lurie Forgatókönyvíró: John Lurie

Szereplők: John Lurie

Az HBO idén egy igazán különleges sorozattal rukkol elő egy sokoldalú, kultikus művészt, John Lurie-t a középpontba állítva. A meditatív oktatóvideók és kandalló melletti... több»

2021. 01. 23.

Rendező: David Gordon Green Forgatókönyvíró: Judd Apatow, Evan Goldberg, Seth Rogen

Szereplők: James Franco, Seth Rogen, Amber Heard, Danny McBride, Bill Hader

Dale életvezetési elvei elég rendhagyóak: lehetőleg minél kevesebbet dolgozz, de szívj minél többet, és sose látogasd meg a csajod szüleit! Egy nap kipróbálja az Ananász Expresszt,... több»

2021. 01. 23.

Rendező: Rich Moore Forgatókönyvíró: John C. Reilly, Rich Moore, Jared Stern, Jim Reardon, Sam J. Levine, Phil Johnston, Jennifer Lee

Szereplők: Ed O'Neill, John C. Reilly, Jane Lynch, Sarah Silverman, Stefanie Scott

Rontó Ralph csak azt szeretné, ha ő is annyira népszerű lehetne, mint Fix-It Felix. A rosszfiút azonban senki sem szereti. Amikor megismeri Calhoun őrmestert, végre számára is felcsillan... több»

2021. 01. 23.

Rendező: Alex Thompson Forgatókönyvíró: Kelly O'Sullivan

Szereplők: Kelly O'Sullivan, Jim True-Frost, Charin Alvarez, Braden Crothers, William Drain

Bridget (Kelly O'Sullivan) már harmincnégy éves, de még mindig valósította meg hosszú évek óta dédelgetett álmát, hogy elismert és sikeres íróvá váljon. Bár a nőn egyre... több»

2021. 01. 24.

Rendező: Wes Anderson Forgatókönyvíró: Roman Coppola, Jason Schwartzman, Wes Anderson, Kunichi Nomura

Szereplők: Scarlett Johansson, Edward Norton, Bill Murray, Jeff Goldblum, Bryan Cranston

Miután Megaszaki város összes kutyáját egy szemétlerakóként szolgáló szigetre száműzik, a 12 éves Atari Kobajasi egyedül vág neki az útnak, hogy megtalálja elhurcolt társát. A... több»

2021. 01. 24.

Rendező: Viatcheslav Kopturevskiy Forgatókönyvíró: Viatcheslav Kopturevskiy

Szereplők: Ilya Shubochkin, Anastasia Voskresenskaya, Irina Novokreshennuh, Alexandr Agalakov, Nastya Bokova

Oroszországban a hatóságok rendszeresen ellenőrzik és zaklatják a homoszexuális párokat. Egy szibáriai kisvárosban járunk, amely maga a siralomvölgy. Itt szeret egymásba Sasha és... több»

2021. 01. 24.

Rendező: Bill Condon Forgatókönyvíró: Jeffrey Hatcher

Szereplők: Helen Mirren, Ian McKellen, Jim Carter, Russell Tovey, Nell Williams

Roy Courtnay egy igazi szélhámos. Amikor tudomást szerez róla, hogy a milliomos Betty McLeishre megözvegyül, a férfi minden "tudását" beveti, hogy elcsábítsa az asszonyt. Bár úgy... több»

2021. 01. 25.

Rendező: Robert Redford

Szereplők: Meryl Streep, Tom Cruise, Robert Redford, Andrew Garfield, Michael Peña

Jannie Roth újságíró egykor támogatásával segítette Jasper Irving szenátor karrierjét. Jasper jelenlegi célja, hogy cselszövéssel meggyőzze a riportert, hogy az amerikai kormány új... több»

2021. 01. 26.

Rendező: Trylle Vilstrup, André Bergs Forgatókönyvíró: Cydne Clark, Steve Granat, Kim Duran

Szereplők: Alexa Kahn, Rachelle Heger, Erica Mendez, Marianne Miller, Cristina Valenzuela

Öt jóbarát, Olivia, Emma, Stephanie, Andrea és Mia Heartlake City-ben éli mindennapjait. Minden körülmények között összetartanak, de emellett mindannyiuknak megvan a maga érdeklődési... több»

2021. 01. 26.

Rendező: Bill Eagles, Brendan Maher Forgatókönyvíró: John Simpson, Frank Spotnitz, Ed Whitmore, Jed Mercurio, Chris Ryan, Michael J. Bassett, James Payne, Jack Lothian, Ben Newman, Alan Whiting, Steve Bailie, Tony Saint, Simon Allen, James Dormer, Simon Burke, Robert Murphy, Tim Vaughan, Richard Zajdlic, Chris Cornwell

Szereplők: Charles Dance, Andrew Lincoln, Michelle Yeoh, Fenyő Iván, Sullivan Stapleton

Több, mint két éve, hogy a 20-as egység leszámolt az utolsó ellenfelével. A terroristák azonban nem nyughatnak. Eljött tehát az ideje annak, hogy újraéledjen a világ egyik... több»

2021. 01. 26.

Rendező: Oleg Kuzovkov, Oleg Uzhinov Forgatókönyvíró: Oleg Kuzovkov

Szereplők: Boris Kutnevich, Kukushkina Alina, Kaitlyn McCormick, Varvara Sarantseva, Elsie Fisher

Mása és a medve annak ellenére, hogy teljesen ellentétes tulajdonságokkal rendelkeznek, a legjobb barátok. Mása az állandóan új játékokat kitaláló türelmetlen és akaratos kislány... több»

2021. 01. 29.

Rendező: Robin Shea, Daniel Ife Forgatókönyvíró: Jeff Borkin, Ellen Martin, Kevin Del Aguila, Gabe Pulliam, Clark Stubbs, Lucas Mills, Dustin Ferrer, Morgan Von Ancken, Halcyon Person, Veronica Pickett, Stacey Greenberger, Kim Duran, Matt Doyle, Miden Wood, Elyse Endick, Ivy Davis

Szereplők: Anthony Anderson, Joe Manganiello, Jenna Dewan Tatum, Melissa Rauch, Jim Cummings

Az animációs rajzfilmsorozat központi figurája AJ és Blaze, akik kalandjaik révén a technika és a tudomány rejtelmeibe kalauzolják el a kis nézőket.

2021. 01. 30.

Rendező: Philippa Lowthorpe Forgatókönyvíró: Gaby Chiappe, Rebecca Frayn

Szereplők: Keira Knightley, Greg Kinnear, Gugu Mbatha-Raw, Lesley Manville, Rhys Ifans

Az 1970-ben megrendezett Miss World szépségverseny több szempontból is történelmi jelentőségű. A rendezvény házigazdája abban az évben Bob Hope komikus volt, közel 100 millióan... több»

2021. 01. 30.

Rendező: Rich Moore, Phil Johnston Forgatókönyvíró: John C. Reilly, Rich Moore, Jim Reardon, Pamela Ribon, Josie Trinidad, Phil Johnston, Kelly Younger, Jason Hand

Szereplők: Vin Diesel, Ed O'Neill, Kristen Bell, Tim Allen, Mandy Moore

Rontó Ralph és Vanellope egy új és izgalmas kalandra indul, mert Vanellopénak szüksége van egy alkatrészre a játékához. Ehhez viszont maguk mögött kell hagyniuk a játékterem jól... több»