Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

VOD

Telekom TVGO Premierek

2023. 03. 16.

60 A látogatás  (2022)

(7) (2)

dráma | horror | thriller

Telekom TVGO

Egy idillinek tűnő közös nyaralás után egy dán család meglátogatja holland ismerőseiket. Az együtt töltött időre azonban mindenki másként emlékszik, s mint kiderül, a dánoknak... több»

Dán-holland kombó, ami az életben sem túl egészséges. Christian Tafdrup is megmutatja nekünk, hogy miért nem. Kezdjük azzal, hogy ami engem rettenetesen felbosszantott, hogy a film vége ilyen lett, pedig a francia krimiken és thrillereken edződve tudtam, hogy nem minden mozi „hepi... több»
2023. 03. 16.

61 A csendes ikrek  (2022)

(1)

dráma

Telekom TVGO

A film története June és Jennifer Gibbons, a Walesben felnőtt egypetéjű ikrek életén alapul, akik "néma ikrek" néven váltak ismertté a történelem során.

Szerintem jobb lett volna egy dokumentarista stílusú filmben feldolgozni a témát, vagy egyenesen dokumentumfilmben. Így bizonyos szempontból nagyon hiányos élmény volt.
2023. 03. 17.

akció | dráma | kaland | sci-fi | thriller

Disney+ | Telekom TVGO

T'Challa, ismertebb nevén Fekete Párduc, Wakanda királya 2022-ben visszatér a mozivászonra! A Marvel moziverzumának ötödik fázisába tartozó Fekete Párduc 2 rendezői székét a... több»

Chadwick Boseman 2020-ban bekövetkezett halála megrendítette a világot. Nemcsak egy nagyszerű ember és színész távozott tragikus hirtelenséggel, hanem az MCU is elveszítette az egyik alapkövének számító hősét, a Fekete Párducot. A 2018-as Fekete Párduc-film hatalmas sikere és... több»
2023. 03. 17.

63 Azt mondta  (2022)

(3) (8)

dráma | történelmi

Telekom TVGO

A New York Times riporterei, Megan Twohey és Jodi Kantor egy generáció egyik legfontosabb történetét tárják elénk - egy olyan történetet, amely segített elindítani a #MeToo mozgalmat,... több»

Hú, ez a film irtó erős mondanivalóval rendelkezik és azt nem is fogja vissza. Szerintem órákat lehet erről vitatkozni, és nagyon meghatározónak is gondolom. Nagyon örülök, hogy elékészült ez a film.
2023. 03. 23.

horror | misztikus | thriller

Telekom TVGO (2023.03.23.)

Laine-t barátjával való közös utazása során különös érzés fogja el... mintha egy szörnyeteg közeledne feléjük. több»

Jeepers Creepers avagy az Aki bújt, aki nem horrorfilmes széria immáron a negyedik felvonásához érkezett, és be kell, hogy valljam, őszintén meg fogok lepődni, ha valaha is vissza fog majd még találni eme franchise a minőségi szórakoztatás útjára (amiről valahol az első rész... több»
2023. 03. 23.

családi

Telekom TVGO (2023.03.23.)

A kisvárosra karácsonyi béke borul, de a karácsonyi vásáron nyüzsgés van. Mariann egy mackót fedez fel a legfelső polcon. De úgy tűnik, hogy ez a játékmackó valójában él.... több»

Mit mondhatnék, egyszerűen nagyon aranyos történet, ami így karácsony táján nagyon meg tudja érinteni az embert.
2023. 03. 27.

70 The Cursed  (2021)

(1)

dráma | fantasy | horror | misztikus

Telekom TVGO (2023.03.27.)

A 19. századi Franciaországban egy kis falu lakóit hátborzongató természetfeletti jelenség fenyegeti. John McBride, a patológus érkezik a városba, hogy kivizsgálja a veszélyt, és hogy... több»

Sean Ellis. Saját maga írta és rendezte a filmet. Egyébként kifejezetten zseniálisan, már ha szabad ilyet mondanom. Természetfeletti jelenségek csapnak össze már igen hamar a filmben, amik nem mások, mint a félelmetes cigány átok, és a rettegett likantrópia (farkassá változás).... több»