A nap videója: Az olimpiai korcsolyázó előadta Wednesday táncát (videó)

Egy orosz korcsolyázó lenyűgözte a közönséget, miután a gyakorlat során a belső Wednesday Addams-ét idézte meg, és ezt csodálatos volt látni.

Kamila Valieva tisztelgett a szellemes ikonikus tini előtt - akit Jenna Ortega alakított -, aki a 4. epizódban, a Jaj, micsoda éjszaka című részben mutatta be érdekes táncmozdulatait.

A sorozatban Wednesday-t a szokásos üres arckifejezésével láthatjuk, amint a karját lóbálja, és teljesen más ritmusban táncol a The Cramps Goo Goo Muck című számára. A tánc amolyan vírusszenzáció lett a TikTok-on, de a Goo Goo Muck helyett a számot Lady Gaga 2011-es Born This Way című albumának Bloody Mary felpörgetett változatával helyettesítették.

A videóban, amelyet az orosz műkorcsolya-bajnokságon forgattak, Kamila látható, amint a gyakorlatot szóló korcsolyázás közben, a tömeg előtt adja elő. És persze a szett nem lenne teljes a jellegzetes copfok és a teljesen fekete ruha nélkül. Kamila gyakorlata a TikTok-on már több mint 1,5 millióan látták, és több ezren osztották meg és kedvelték a klipet.

"Az a tény, hogy maga a műsor egy hónapja jelent meg, és Kamillának ennyi idő alatt sikerült elsajátítania egy teljes rutint, annyira lenyűgöző" - írta valaki.

"Imádom, ahogy a sorozat táncának elemeit megtartja az egész koreográfiájában"- jegyezte meg egy másik kommentelő.

Amióta az Addams Family - A galád család spin-offja felkerült a streaming platformjára, azóta a világot is meghódította, és a nézők rajonganak Jenna alakításáért. A megjelenést követően Jenna megnyílt a vírusként terjedő táncjelenetről, és arról, hogyan koreografálta azt saját maga:

"Siouxsie and the Banshees videókat néztem... archív felvételeket találtam a 80-as évekbeli klubokban táncoló gót gyerekekről... bármit, ami a kezembe került. Aztán aznap úgy gondoltam, hogy "Rendben, akkor megcsinálom. Tisztelegtem Lisa Loring, az első Wednesday Addams előtt, egy kicsit az ő shuffle-jét is megcsináltam, amit ő csinál. És persze kivágták a kamerából, amikor csináltam. De ott van - tudom, hogy ott van." - tette hozzá Jenna.