Döntött a Netflix a Jeen-yuhs: A Kanye trilógia című produkció sorsáról. A streaminszolgáltató egy közleményben tette hivatalossá, hogy a film továbbra is elérhető lesz a műsorkínálatban.

A TMZ értesülései szerint a Netflix továbbra is megtartja a háromrészes doku-sorozatot, mivel nem üzletelnek Westtel, és a film szerintük nem tartalmazott antiszemita retorikát. A Netflix képviselői azt is megjegyezték, hogy korábban sem távolítottak el olyan filmeket, amelyekben más ismert sztárok épp botrányba keveredtek.

Nemrégiben a Balenciaga és a Vogue is felfüggesztette az együttműködését a rapperrel, legutóbb pedig az Adidas is “dobta” Kanyet. “"A helyzet magánjellegű megoldására tett többszöri erőfeszítések után úgy döntöttünk, hogy a partnerséget felülvizsgálat alá helyezzük” - írta korábban a sportmárka vezetősége egy másik közleményben.

Kanye West az utóbbi időben egyre nagyobb felháborodást keltett a közösségi médiában tett megjegyzéseivel, így a Twitter és az Instagram is korlátozta a profilját, az elmúlt napokban pedig egyre több sztár, majd családja is elhatárolódott tőle.

dokumentum | zenés

Kanye West életét követi nyomon a dokumentumfilm, és megtudhatjuk, hogyan lett énekesből üzletember, majd világmárka. több»

Rendező: Coodie, Chike Ozah
Szereplők: Kanye West, Jay-Z