Idény nyáron a hazai mozikba is megérkezik a Danny Philippou és Michael Philippou rendezésében készült Beszélj hozzám!, amely nagyon úgy tűnik, hogy az év egyik legbrutálisabb horrorfilmje lesz.

Az idei Berlinale németországi premierje után a filmet áprilisban a Fantasy Filmfest Nights rendezvényen is bemutatták, amelyről érdemes tudni, hogy azon a legelszántabb horrorfilm rajongók vesznek részt. A beszámolókból pedig kiderült, hogy többen rosszul lettek a vetítés alatt, akadt olyan, aki az ájulás szélére került, míg mások inkább elhagyták a termet.

A film története szerint egy fiatalokból álló társaság birtokába kerül egy rejtélyes bebalzsamozott kéz, amellyel képesek a túlvilággal kommunikálni. Bár mindez eleinte remek bulinak ígérkezik, a dolgok hamar rosszra fordulnak, miután kiderül, hogy a kéz használatával természetfeletti erőket szabadítottak fel.

A Beszélj hozzám főszerepeiben Miranda Otto, Sophie Wilde, Robin Northover, Joe Bird, Alexandra Jensen, Otis Dhanji és Marcus Johnson láthatók, a film július 27-én érkezik a magyarországi mozikba.

horror | thriller

Egy fiatalokból álló társaság birtokába kerül egy különös, bebalzsamozott kéz, amellyel képesek kommunikálni a szellemekkel. A kéz megragadásával és a "Beszélj hozzám!"... több»