Aquaman 2: Az új fotó alapján iszonyú nagy buli lehetett a forgatás (kép)

Jason Momoa, Patrick Wilson és az Aquaman és az elveszett királyság rendezője, James Wan egy új, kulisszák mögötti fotón szemléltetik, mekkora móka is volt a film forgatása.

Wan az Instagramon osztotta meg a pillanatot, amelyet a kaliforniai Malibuban, egy tengerparti helyszínen fotóztak. A bejegyzésben a rendező köszönetet mondott a csapatának, míg a fotón Wilson egy zuhanyfejből vízzel locsolja őt és Momoát.

"És végre, végre, végre az Aquaman és az elveszett királyság forgatásánk legutolsó napján Malibuban ezzel a két úriemberrel" - írta Wan. "Még nagyon hosszú út áll előttem, mire elkészül, de alig várom, hogy megoszthassam ezt a kis filmet mindannyiótokkal" - tette hozzá. 

"Szeretem szeretettel elhalmozni a munkatársaimat. És vízzel" - válaszolta Wilson Wan posztjának kommentjében. "Sok szeretettel... de leginkább vízzel."

Pilou Asbæk, a Trónok harca veteránja is hozzászólt a bejegyzéshez: "Gratulálok... Szuper büszke vagyok, hogy része lehetek a víziódnak és az #aquaman családnak".

A folytatás cselekményének részletei egyelőre nem ismertek, de a cím alapján a film az évszázadok során rejtélyes módon eltűnt Atlantisz maradványaiból épült hét víz alatti királyság egyikéről fog szólni.

Az Aquaman és az elveszett királyság a tervek szerint 2022. december 16-án kerül a mozikba.

Momoa a mai napon másodszor került rivaldbafénybe, ugyanis délelőtt derült ki, hogy 16 év együttlét és közel 5 évnyi házasság után elválik feleségétől. Erről itt írtunk bővebben.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

James Wan (@creepypuppet) által megosztott bejegyzés