Az idei Oscar házigazdája, Amy Schumer Zelenszkijt is szeretné a gálára

Már csak néhány nap és eljön az idei Oscar-gála estéje. Idén három házigazdája lesz a show-nak, Amy Schumer, Regina Hall és Wanda Sykes közösen fogják vezetni a díjátadót. Közülük Amy Schumer egy különleges vendéget is szeretne meghívni az eseményre, még ha csak virtuálisan is.

A színészként, forgatókönyvíróként és rendezőként is aktív Amy Schumer az Entertainment Tonight kanadai magazinjának adott interjújában ugyanis arról beszélt, hogy nagyon örülne, ha Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt is vendégül láthatná a műsorban. Természetesen ez a jelen helyzetben élőben kivitelezhetetlen lenne, de egy műholdas bejelentkezés vagy egy előre rögzített videós bejátszás megoldható lehetne.

A színésznő azt is hozzátette, azért tartaná fontosnak az elnök megjelenését a show keretein belül, mert az Oscar-gála az év egyik legnézettebb műsora. Így az elnök üzenete még több emberhez juthatna el.

Erről természetesen nem Amy Schumer dönt, de arról egyelőre nincs hír, hogy a díjátadó szervezőinek mi a véleménye az ötletről.