A Netflix megvásárolta a Cannes-i Filmfesztiválon debütált May December című film forgalmazási jogait.

A Todd Haynes rendezésében készült produkció mintegy 11 millió dollárért kelt el, amely az idei fesztivál első nagy üzletkötésének számít. A versenyben egyébként a Neon részt vett, a kezdő ár 6 millió dollárról indult, amelyet végül hamar sikerült feltornászni a feleknek.

A filmet nem mellékesen hatalmas ovációval fogadta a közönség a bemutatót követően, amelynek főszerepeiben Natalie Portman és Julianne Moore láthatók. A történet egy hatalmas botrány kavaró kapcsolatról szól, amelyben a fiatalabb srác mindössze 13 éves volt a kezdetekkor.

Erről a párkapcsolatról készülnek filmet rendezni, amelynek a főszerepét alakító színésznő megkeresi a házaspárt, hogy “tanulmányozhassa” az életüket, az együtt töltött idő alatt azonban számos dolog a felszínre bukkan.

“A korkülönbség egy dolog, de egy felnőtt és egy gyerek közötti kapcsolat teljesen más. Azért érzem olyan veszélyesnek ezt a filmet nézni, mert az emberek nem tudják, hol vannak mások határai. Félelmetes érzés” - nyilatkozta Julianne Moore.

A May December forgatókönyvét Samy Burch és Alex Mechanik fejlesztették, a film Netflixes premierjével kapcsolatban egyelőre nincsenek hivatalos információk.

dráma | romantikus

Amikor Gracie és Joe életéről játékfilmet akarnak forgatni, Elizabeth Berry, egy hollywoodi színésznő Maine-be utazik kutatás céljából, mivel a filmben ő alakítja Gracie... több»