Már a mozikban Elizabeth Banks filmje, melyben Charlie angyalai megújult formában, friss szereposztással térnek vissza a mozikba. A film premierje kapcsán 10 érdekességet gyűjtöttünk össze, melyet érdemes tudnod a filmről.

Három angyal vigyáz a világra. Nincs szárnyuk, és nem fehér ruhában énekelgetnek: hanem gyorsak, vadak, veszélyesek – és nagyon dögösek - olvasható a hivatalos szinopszisban. És mindannyian Charlie Townsend alkalmazásában állnak. Az elmúlt évtizedekben Charlie, a titokzatos főnök detektívügynöksége nagyra nőtt: már az egész világon vállnak felderítő- és őrző-védő munkát – és így persze a megbízók is nagyon sokfélék lettek. A filmben szereplő különlegesen kiképzett három nő az egyik külföldi akciókra szervezett egység tagja. Erő, ész, kacérság és humor a fegyverük – és nem félnek használni. A legendás tévésorozat és a Diaz-Barrymore-Liu trió nagy sikerű filmjei után itt az új generáció: ismét három lenyűgöző női magánügynök küzd és nyomoz!

A film rendezői székét Elizabeth Banks foglalhatta el (Tökéletes hang 2, Movie 43: Botrányfilm), míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Kristen Stewart, Patrick Stewart, Elizabeth Banks, Sam Claflin, Djimon Hounsou, Noah Centineo és Naomi Scott. A forgatókönyvet Ben Roberts, Ivan Goff, David Auburn, Doug Miro, Carlo Bernard, Evan Spiliotopoulos, Elizabeth Banks és Jay Basu szerezte.

Íme 10 érdekesség a premierfilmről, amit nem árt tudnod, mielőtt jegyet váltasz:

  • A filmben számos akciójelenet látható, melyben a főszereplők lőfegyvereket is használnak. Ez jelentős eltérés a korábbi Charlie angyalai filmekhez képest, melyek főszereplője és producere, Drew Barrymore ragaszkodott ahhoz, hogy a főhősnők a harcművészeti készségeiket helyezzék előtérbe.
  • A filmben látható szinte összes autó Audi márkájú, mivel a cég komoly összeggel támogatta a produkciót.
  • Kristen Stewart és Sam Claflin a Hófehér és a vadász (2012) ismét együtt állt a kamerák elé.
  • A Charlie angyalai franchise harmadik egészestés filmje.
  • Bár korábban rebootról szóltak a hírek, hivatalos források megerősítették, hogy a 2019-es Charlie angyalai egyszerre lesz folytatása az McG által rendezett, a 2000-es években készült korábbi filmeknek és az eredeti tévésorozatnak.
  • A Charlie angyalai forgatása 2018. szeptember 24-én kezdődött meg. A stáb dolgozott Hamburgban, Németországban, valamit Isztambulban, Törökországban is. A munkálatok 2018. december 9-én értek véget.
  • A film "Don't Call Me Angel" című betétdalában olyan sztárok működtek közre, mint Ariana Grande, Miley Cyrus és Lana Del Rey.
  • Az előzetes becslések 12-16 millió dolláros premierhétvégét jósolnak a filmnek Észak-Amerikában.
  • A Charlie angyalai premierjét eredetileg 2019. november 15-re tűzte ki a Columbia Pictures, azonban a bemutatót végül előrehozták november 1-re, hogy a film nem egyszerre kerüljön a mozikban a Terminator: Sötét végzettel.

• A Charlie angyalai 8,3 millió dolláros premierhétvégével kezdte meg mozis szereplését Észak-Amerikában.

Hazai premierdátum: 2019.11.28.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni: