Samuel L. Jackson a hétvége folyamán egyik pillanatról a másikra ismét mém lett, miután a 76. Tony-díjátadón enyhén szólva sem örült annak, hogy nem nyert.

Jacksont a The Piano Lesson című darabban nyújtott alakításáért jelölték idén a legjobb színész kategóriájában, a darab egyébként felesége, LaTanya Richardson Broadway-rendezői debütálása volt.

A rangos elismerést végült Brandon Uranowitz vehette át, Samuel L. Jackson arca egyszerűen mindent elárult arról, mit is gondol a kihirdetett eredményről, mindezt egyébként fenti galériánkban is megtekinthetitek.

“Samuel L. Jacksonnak nincs jó ‘nem győztes’ arca. Biztos vagyok benne, hogy ebből még mém lesz” - olvasható az egyik bejegyzésben a Twitteren. Ettől függetlenül persze rengeteg támogató bejegyzés lepte el a közösségi platformok, akik szerint nagyon is Jacksonnak kellett volna nyerni.

“Samuel L. Jackson vesztett, utálok itt lenni igazából” - írja egy további kommentelő.

Nos, ha a színész az idei évben nem is kapta meg a Tony-díjat, a hamarosan debütáló Titkos invázióval még hasíthat egy nagyot.

akció | dráma | kaland | sci-fi | thriller

A sorozatban újra találkozhatunk Nick Furyval és a skrull Talosszal, amint szembenéznek egy titkos megszállással. A skrullok egy különleges és ambíciózus tervet eszelnek ki,... több»