Egyik A gyűrűk ura-filmet sem a nézte meg a franchise sztárja, és jó oka volt rá

Sokszor lehet arról hallani, hogy ikonikus filmek nagy sztárjai soha nem nézik meg alkotásukat. Ki ezért, ki azért, de messze elkerülik, hogy viszontláthassák magukat a vásznon. A gyűrűk ura egyik színésze is ezen sztárok közé tartozik, de neki egészen egyszerű oka van rá.

Dominic Monaghan alakította a trilógiában Trufát, a hobbitot, aki állandó társával, Pippinnel csaltakozik Frodóhoz és Samuhoz életük nagy kalandjában. Bár messze nem volt főszereplő, az ő karakter is nagyon fontos része volt az eseményeknek mindhárom filmben. Míg a kalandok elején egy picit esetlen és szertelen hobbit volt, a végére nagyon komoly jellemfejlődésen ment keresztül és igazi hőssé vált a csatákban.

A színész a későbbiekben is inkább kisebb szerepeket kapott, visszatért a TV világába, sőt, még egy videojátékban is vállalt főszerepet. Nemrég egy interjúban arról beszélt, hogy ő bizony soha nem ül le és nem nézi meg A gyűrűk ura trilógiát.

Erre nagyon egyszerű oka van: anélkül is élénken él az emlékezetében a film minden pillanata, hogy megnézné. A forgatáson megélt mindent, így nincs szüksége visszanézni, mindenre így is nagyon jól emlékszik.