Előzetest kapott az év legbizarrabb című filmje

A film a Az ember, aki megölte Hitlert és aztán a Nagylábút – vagyis Az ember, aki megölte Hitlert, aztán a Nagylábút címet viseli (bár lehet, hogy ennél egy fokkal jobb hivatalos magyar fordítást kap majd), és már csak a címe miatt is sokan találgattak az interneten, hogy mégis milyen filmre kell majd számítani.

Az előzetes találgatások viszont nem biztos, hogy betaláltak, legalábbis a friss előzetes fényében, ugyanis úgy tűnik, hogy nem egy Zs-kategóriás, fillérekből összerakott filmről van szó, hanem egy olyanról, ami azért kellően komolyan veszi magát ahhoz, hogy a teljesen szürreális alapsztorit a közönség is komolyan vegye.

Ami nem más, mit az, hogy a Hilter megöléséért felelős amerikai veterán, aki évtizedeken keresztült élt ezzel a nyomasztó titokkal, és nem mondhatta el senkinek, új feladatot kap: vadássza le a Kanada hegyeiben élő és bujkáló, az emberiségre és az élővilágra halálos kórokozót terjesztő legendás lényt, a Nagylábút.

De komolyan. A filmet Robert D. Krzykowski írta és rendezte, és olyan neveket sorakoztat fel, mint Sam ElliottEllar ColtraneRon LivingstonAidan TurnerRichard PachecoCaitlin Fitzgerald és Sean Bridgers.

Íme az előzetes: