Érkezik a Metallica M72 koncertje a mozikba!

A Pannónia Movie Kft. révén hazánkba is eljut a legendás együttes arlingtoni dupla-fellépésének mindkét része a texasi show-k másnapján.

A banda idei új nagylemezének megjelenése után kezdett világkörüli turnéba, amelynek egyik különlegessége, hogy a tartott két előadás menete teljesen más zenei listából áll. A Dallas Cowboys NFL csapat otthonában, a texasi Arlington AT&T Stadionjában augusztus 19. és 21. az M72 koncertsorozat két időpontja, melyet szerte Észak-Amerikában, valamint Közép-, és Dél-Amerika nagyobb részén teljesen élőben moziba is küldenek.

A többi földrészen, azaz a maradék Latin-amerikai országokban, Európában, Ázsiában, Afrikában, a Közel-Keleten és Óceániában a vágatlan felvétel pár óra csúsztatással az adott időzóna főműsoridejéhez igazítottan kerül szatellit sugárzásra augusztus 19-én és 21-én – de esetünkben magyar idő szerint az éjszaka közepén eleve már e napokon zajlódnak az események.

A több, mint 50 átvevő ország között kis hazánk is szerepel, méghozzá a Pannónia Movie Kft.-nek köszönhetően. Az említett napokon a kétrészes, közel 3 órás koncertélmény 16:30-tól és ráadásként 20:00-tól is átélhető lesz a Cinema MOM, a Pólus Mozi, a GoBuda Mozi és a Lurdy Mozi termeiben.

A Metallica új lemezét, a 72 Seasons-t eleve debütáló albumok, a „Kill ’Em All” 40. jubileumára időzítették, tehát az M72 turné nemcsak a friss dalokról szól, hanem 1981 óta íródó történetük egészéről, így a kétrészes esemény több, mint 30 számot vonultat föl a banda diszkográfiájából. A show egy különleges színpadelrendezéssel fut, amely 360 fokban lehetővé teszi a fellépés mozis közvetítését, ezáltal minden rajongó tényleg a legközelebb érezheti majd magát a történésekhez.

Az április közepén, saját kiadásban megjelent „72 Seasons”-t a zenei szaksajtó kritikusai közül pl. a Rolling Stone is szép szavakkal illette. A James Hetfield és Lars Ulrich által vezetett együttes ezelőtt 2016-ban jelentkezett nagylemezzel utoljára, most pedig Gred Fidelman produceri segítségével született meg a 77 perces, 12 dalos album, melynek globális premierjét a Pannónia Movie Kft. szintén elhozta tavasszal.

Akár az akkori kimaradóknak, akár a már akkor is jelenlévő szerencséseknek ismét itt egy remek alkalom, hogy kiéljék nagyvásznas kép-, és hangrendszerrel Metallica rajongásukat. Jegyek az említett mozik weboldalán már kaphatóak, sok szeretettel várunk minden érdeklődőt eme egyszeri, megismételhetetlen alkalomra!

zenés

Magyarország is otthont ad egy világraszóló mozis eseménynek, amelynek középpontjában a Metallica április közepén megjelenő, 72 Seasons című albuma áll. A zenekar legnagyobb... több»