Erotikus thrillerrel jön Pamela Anderson és Paris Hilton, előzetes is van hozzá (videó)

Paris Hilton, egy erotikus thrillerrel jelentkezik, amelyben Pamela Anderson mellett fog játszani. 

Készül az Alone at Night című filmhez, amely korábban a 18 & Over címet viselte. Paris Hilton és Pamela Anderson mellett a szereplőgárdát olyan sztárok fémjelzik, mint Ashley Benson, Jon Foster, Luis Guzmán és Jake Weary. A rendezői széket Jimmy Giannopoulos foglalhatta el, aki a forgatókönyvet Diomedes Raul Bermudezzel közösen írta.

Az Alone at Night főszereplője Ashley Benson, aki Vickyt alakítja, egy fiatal nőt, aki épp egy szakításon van túl. Végül barátnője távoli erdei faházába megy, ahonnan tovább folytatja modell karrierjét egy csak felnőtteknek weboldalon, ahol élőben követhetik őt a nézők. A dolgok azonban fordulatot vesznek, amikor a faházban elmegy az áram, és Vicky egy feszítővassal hadonászó, maszkos gyilkossal találja szemben magát, aki elhatározza, hogy véres véget vet az éjszakájának.

Jimmy Giannopoulos a következőket mondta a Deadline-nak adott hivatalos nyilatkozatában a filmről:

“Az Alone at Night című filmmel olyan filmet akartam készíteni, amire tinédzserként belopóztam volna. Slasher, stoner, egy szexi thriller gyilkos zenével. A kedvenc B-horrorjaim nosztalgiájára játszva valóban egy félelmetesen szórakoztató filmet készítettünk. Bár az elszigeteltség és a megszállottság témái egyidősek az idővel, a kultúra mindig új utakat teremt ezek megnyilvánulásához. Elszigetelődhetsz, de elrejtőzni nem tudsz.”

Az Alone at Night 2023. január 20-án kerül a mozikba a tengerentúlon a PVOD megjelenéssel egyszerre. A hazai premierről egyelőre nincsenek információk, de ha kíváncsi vagy, milyen filmek érkeznek a magyarországi mozikba a közeljövőben, itt megmutatjuk.

horror

Vicky egy fiatal nő, aki épp egy szakításon van túl, el szeretne vonulni. Végül a barátja távoli erdei faházába megy, ahol továbbra is fehérneműben pózol a 18 & Over, egy csak... több»