Jó hír a rajongóknak, az Öt éjjel Freddy pizzázójában, a népszerű videojátékon alapuló horror-thriller, amely egy kísértetjárta pizzériában játszódik, 2025 őszén kap folytatást, írja a Deadline.

A Universal Pictures és a Blumhouse Productions, az eredeti film mögött álló cégek a Las Vegas-i CinemaConon jelentették be a folytatást, de a megjelenési dátumról, a cselekményről és a szereplőkről nem árultak el konkrétumokat.

A tavaly novemberben bemutatott első film világszerte 297 millió dolláros bevételt hozott, ezzel a Blumhouse legsikeresebb filmje lett a gyenge kritikák és a Peacock streaming szolgáltatással egyidejűleg induló forgalmazása ellenére. Itthon egyébként 280 millió forint felett hozott, ami egy ilyen film esetében egészen kiváló teljesítmény.

Josh Hutcherson, az eredeti film sztárja lelkesedését fejezte ki a folytatással kapcsolatban, kiemelve a projektben való munka különleges élményét és azt, hogy alig várja, hogy visszatérjen a forgatásra.

horror

Ki tudsz bírni öt éjszakát? A rémisztő horrorjátékjelenség hátborzongató filmes élménnyé alakul át a Blumhouse, a M3GAN, a Fekete telefon és A láthatatlan ember mögött... több»