Ha megnyomod Tom Cruise házának pánikgombját, ne számíts túl sok jóra

Érdekes történetet mesélt el nemrégiben Kyra Sedgwick színésznő, ami évtizedekkel ezelőtt esett meg vele. Az akkor kissé kínos szituációról ma már nevetve tud beszélni, de akkor egy baráti összejövetelt tett tönkre vele.

Történt ugyanis, hogy a színésznő és férje, Kevin Bacon hivatalosak voltak egy partyra Tom Cruise házába. Egész szép sztársereglet gyűlt össze a házban, ahol egyébként az Egy becsületbeli ügy néhány jelenetét is forgatták. A partyn ott volt Kyra Sedgwick és Kevin Bacon mellett Nicole Kidman, Demi Moore és Bruce Willis is, a ’90-es évek elejének ügyeletes sztárpárjai.

A buli jól alakult, ám Kyra Sedgwick a nappaliban egyszer csak felfedezett valamit. A kandalló párkányán talált egy apró, jelöletlen és alig észrevehető gombot. És mit csinálni az ember, ha talál egy idegen házban egy apró, jelöletlen, alig észrevehető gombot? Naná, hogy megnyomja!

Ezt tette a színésznő is, aki azt hitte, majd valami titkos ajtó tárul fel és jó poén lesz leleplezni Tom Cruise házának titkait. De nem történt semmi látványos. Ezért a színésznő diszkréten oldalba bökte Tom Cruise-t, aki épp egy sztori kellős közepén tartott, és megkérdezte, hogy mi is az a gomb, amit megnyomott.

A színész kétségbeesett arccal kérdezett vissza, hogy biztosan azt a gombot nyomta-e meg, mire ő határozottan bólintott. Erre Tom Cruise közölte, hogy az bizony a pánikgomb. És nem is telt bele néhány percnél több, máris öt rendőrautó satuzott le a ház előtt, a színészek pedig magyarázkodhattak, hogy nincs semmi gond, téves riasztás történt. Tom Cruise állítólag soha többé nem hívta meg magához Kyra Sedgwicket…