HBO Max: A platform egyik legnagyobb sikere, jön a 3. évad

Az És egyszer csak… című sorozatot a Max megújította a 3. évadra!

A hír közvetlenül a 2. évad fináléja előtt érkezett, amely finálé augusztus 24-én debütál majd a Maxon. A második évad premierje eredetileg június 22-én volt.

"Nagyon örülünk, hogy még több időt tölthetünk a Szex és New York univerzumában, hogy új történeteket mesélhessünk el ezeknek az átélhető és törekvő karaktereknek az életéről, akiket ezek a csodálatos színészek játszanak" - mondta Michael Patrick King executive producer és showrunner.

A sorozatban a nagy négyesből hárman újra együtt szerepelnek, korábbi karaktereiket életre keltve. Az új évadban visszatér John Corbett is, mint Aidan és a 2. évad szereplőgárdájához számos nagyszerű új színész és színésznő csatlakozott és Corbetten kívül néhány jól ismert arc is visszatér még.

A négyes legszókimondóbb és legvadabb tagja, Kim Cattrall Samatha-ja is feltűnik egy cameo erejéig.

"Örömmel osztjuk meg, hogy a második évad indulása óta az És egyszer csak... az első számú Max eredeti műsor, és az eddigi legnézettebb visszatérő Max eredeti műsor" - mondta Sarah Aubrey, a Max eredeti tartalmakért felelős vezetője.

"A csütörtöki, várva várt évadzáróhoz közeledve emeljük a Cosmo koktélunkat Michael Patrick Kingre és az írók, producerek, szereplők és stáb nagyszerű csapatára, akik 25 évvel később is elvarázsolnak minket magával ragadó történetekkel. Alig várjuk, hogy a nézők lássák, hová viszi kedvenc New York-i lakosainkat a harmadik évad."

dráma | romantikus | vígjáték

A második évadban tovább folytatódnak Carrie, Miranda és Charlotte kalandjai és küzdelmei, ahogy összetett kapcsolataikon keresztül próbálnak navigálni és mindeközben önmaguk... több»