Hetedszer is apa lett Jude Law.

A The Sun értesülései szerint a színész és felesége, Phillipa Coan a napokban együtt toltak egy babakocsit a londoni Heathrow repülőtéren. Law korábban 2020-ban jelentette be, hogy megszületett hatodik gyermeke, noha akkor még mással alkotott egy párt. A színész a The Tonight Show-ban Jimmy Fallonnak adott interjúban megjegyezte, hogy rendkívül boldog, és hogy akár több gyermeket is képes lenne vállalni.

“Imádom mindezt, szóval miért ne? Nagyon szerencsés vagyok, hogy olyan valakivel vagyok együtt, akibe őrülten szerelmes vagyok. Hihetetlenül stabil és egészséges, csodálatos családi életet élünk azokkal a gyermekeinkkel, akik már fiatal felnőttek... és aztán a kisebbek annyi örömöt és szórakozást jelentenek.” - nyilatkozta annak idején Law.

A színésznek eddig tehát négy különböző hölgytől születtek gyermekei. Ő és Sadie Frost 2003-ban váltak el, a házasságból a 26 éves Rafferty, a 22 éves Iris és a 20 éves Rudy születtek. Jude-nak született egy lánya Samantha Burke modelltől, a 13 éves Sophia, illetve a hétéves Ada, akit Catherine Harding énekes-dalszerzővel közösen vállaltak.