Hidegrázós előzetest kapott 2020 egyik legjobban várt horrorja

A Stranger Things és az Az sztárja, Finn Wolfhard nem tágít a horror műfajától. Legújabb filmje pedig még a korábbiaknál is hátborzongatóbbnak ígérkezik. Itt a A fordulat előzetese!

Befutott a Finn Wolfhard nevével fémjelzett A fordulat első trailere, melytől a film alapjául szolgáló könyv apropóján 2020 egyik legjobb horrorját várják a zsáner rajongói. A produkció ugyanis Henry James 1898-as klasszikussá vált „The Turn of the Screw” című novelláján alapszik, mely több generációnak okozott álmatlan éjszakákat.

A DreamWorks Pictures égisze alatt készülő film történetének főszereplője egy fiatal nő, Kate, akinek két árvát bíznak a gondjaira, Florát és Miles-t. Kate csakhamar rádöbben, hogy nem csak a ház, de a gyerekek is sötét titkot rejtenek, és talán semmi sem az, aminek látszik.

A A fordulat rendezői székét az eddig csak videoklip rendezőként tevékenykedő Floria Sigismondi foglalhatta el, míg a főbb szerepeket Finn WolfhardMackenzie DavisBrooklynn PrinceNiall Greig FultonMark HubermanBarbara Marten és Karen Egan alakítják. A forgatókönyvet a Démonok között franchise két sztárírója,  Carey Hayes és Chad Hayes írta.

A film január 24-én debütál a tengerentúlon. A hazai forgalmazásról egyelőre nincsenek információk.