Johnny Depp lánya, Lily-Rose Melody Depp régóta nyitogatja a szárnyait, ennek újabb lépcsője lehet a novemberben a HBO Max kínálatába kerülő Az idol sorozat lehet. A történet egy feltörekvő popénekesnőről szól, akit behálóz egy szektavezér és egy önismereti gondokkal küzdő guru. A színésznő elég bevállalós volt a szerep kedvéért, ezt az új előzetes is bizonyítja.

Az Idol forgatását eredetileg Amy Seimetz rendezővel kezdték meg és több epizódot is elkészítettek már, amikor a producerek stílusváltás mellett döntöttek. Ez nem tetszett a rendezőnek, ezért távozott a projektből, helyét Sam Levinson vette át, aki lényegében teljes újraforgatást rendelt el, ami nyáron ért véget.

A főhős, Jocelyn kétségbeesetten próbálja bebizonyítani, hogy megvan benne a tűz, ehhez pedig bármit bevállal. Ekkor találkozik Tedrosszal, egy modern szekta vezetőjével, aki teljesen behálózza és átveszi felette az irányítást. Tedrost The Weeknd alakítja és a párosnak lesz néhány forró jelenete a sorozatban, amely a popszakma nem túl vidám oldalát mutatja majd be. A sorozatban a nyáron tragikus baleset után elhunyt Anne Heche is felbukkan majd, de láthatjuk Elizabeth Berkley-t és Eli Roth-ot is.

48 Az idol  (2023)

dráma | erotikus

Egy guru és egy modern kori szekta vezetője bonyolult kapcsolatba kerül egy feltörekvő popbálványával. több»