Johnny Depp végre megszólalt: Hollywood bojkottál engem

Nemrégiben számoltunk be arról, hogy a 2020-ban mozikba került Minamata rendezője, Andrew Levitas hangot adott annak, hogy szerinte Hollywood egyszerűen bojkottálja a filmjét.

Lewitas meglehetősen velősen fogalmazott az üggyel kapcsolatban, szerinte a filmes szakma egyszerűen mindent elkövetett annak érdekében, hogy filmje minél hamarabb feledésbe merüljön.

Az MGM reagált a rendező kijelentéseire, a stúdió szerint a Minamata továbbra is az American International Pictures megjelenései között szerep, most azonban maga Johnny Depp is megszólalt a téma kapcsán:

“Vannak filmek, amelyek megérintik az embereket, ez hatással van a Minamata szereplőire és azokra is, akik hasonló dolgokat éltek át. Hollywood pedig bojkottál engem? Egy ember, egy kellemetlen szituáció miatt?” - nyilatkozta Depp.

Ugyanakkor azt is fontos megjegyezni, hogy Depp mögött továbbra is stabil rajongótábor áll, akik rendszeresen biztosítják támogatásukról a színészt, legutóbb pedig a San Sebastián Nemzetközi Filmfesztivál rendezői jelentették ki, hogy az idei évben rangos elismerésben részesítik Deppet.

76 Minamata  (2020)

dráma

W. Eugene Smith egy háborús fényképész, aki Japánba utazik, hogy az ázsiai ország partvidékén képeivel dokumentálja, milyen tragikus következményekkel járt a területet... több»