Némi túlzással megállapíthatjuk, ha az MCU sikersztorija a következő években is felfelé ível, akkor alig marad olyan színész Hollywoodban, aki ne vállalna szerepet egy-egy szuperhősfilmben.

Nagyon úgy tűnik azonban, hogy Keanu Reeves ez alól hatalmas kivétel marad. A színész hatalmas rajongói tábort tudhat magáénak, akiknek többsége alighanem szívesen látnák őt egy DC vagy épp egy Marvel produkcióban.

Mindez ráadásul néhány éve talán nem is volt elképzelhetetlen. A színész a Bill and Ted Face the Music promója kapcsán a SiriusXM magazinnak adott interjúban jegyezte meg, melyik karaktert is játszotta volna el szívesen.

“Mindig is szerettem volna Rozsomák lenni” - mondta Reeves, aki a beszélgetés során szinte azonnal támogatást és biztatást kapott filmes partnerétől, Alex Wintertől, aki minderre csupán annyit tudott felelni, hogy bizony ez még megtörténhet.

Nagyon úgy néz ki viszont, hogy Reeves hatalmas tisztelettel tekint Hugh Jackman munkájára, mivel ő maga úgy gondolja, hogy Rozsomák szerepét alkalmas ember kapta, így ahhoz késő van már, hogy játssza el az X-Men legismertebb karakterét. A Bill és Ted harmadik részére egyébként nem kell már sokáig várniuk a rajongóknak, hiszen a film augusztus 28-án debütál majd.