75 Fortunata  (2017)

UPDATE: A játék nyertese Bizsu82 nevű felhasználónk, akiknek ezúton is gratulálunk. Köszönjük, hogy ismét velünk játszottatok. A nyertessel emailben felvesszük a kapcsolatot. 

A Mafab.hu és a Mozinet közös játékában most filmes ajándékcsomagot nyerhetsz.

Kezdjük a hétvégét egy izgalmas nyereményjátékkal! Már a mozikban a 2017-es év cannes-i sikerfilmje, a Fortunata, mely kiváló kritikákat kapott a nemzetközi fesztiválokon. Mi azonban most a Ti véleményetekre vagyunk kíváncsiak. Írjátok meg a véleményeteket a filmről ide kattintva, és automatikusan bekerültök a jövő hét szerdai (január 17., 12:00 óra) sorsolásba, melynek díja ez filmes ajándékcsomag a film hazai forgalmazójától, a Mozinettől. Ne maradjatok le róla!

Fortunata (Jasmine Trinca) egy önmagát szerencsésnek tartó egyedülálló anya a mindig pezsgő Róma külvárosában. Élete telis-tele van embert próbáló kihívásokkal, mégis örökké derűsen küzd az álmaiért. Erőszakoskodó, alkoholista rendőr férjétől nem egyszerű elválni, és kislányát jól láthatóan megviseli a helyzet. Az sem könnyíti meg az életüket, hogy Fortunata éjt-nappallá téve dolgozik azért, hogy megnyithassa saját fodrászszalonját és a saját lábára állhasson végre. A helyzetet bonyolítja, hogy a kislányt a válóper miatt vizsgáló sármos pszichológus Fortunátában azt a nőt látja, akivé a nő valójában válni szeretne. Ezt az erős és elszánt asszonyt leveszik a lábáról feltörő érzései a szakértő iránt, ám szenvedélyes viszonyukra egy súlyos baleset következtében fény derül. 

A film rendezői székét Sergio Castellitto foglalhatja el, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk, mint  Hanna SchygullaJasmine TrincaSergio CastellittoStefano AccorsiAlessandro Borghi és Nicole Centanni. A Fortunata már a mozikban!