Tavaly novemberben került a hazai mozikba a Disney Kívánság című animációs filmje, amely holnaptól elérhető a Disney+ műsorkínálatában.

A Chris Buck és Fawn Veerasunthorn rendezésében készült produkció 254,5 millió dollárt keresett világszerte, mindemellett a magyarországi mozikban is 300 millió forintot hozott össze a kasszáknál.

Ezt a képet ugyanakkor némileg árnyalja, hogy a kritikusok már kevésbé voltak elnézőek a Kívánsággal szemben, hiszen a Rotten Tomatoes portálon mindössze 48 százalékra értékelték. Ezzel szemben a nézők 81 százalékot adtak rá, a hazai közönség pedig 60 százalékra értékelték a Mafabon.

Történetünk egy fiatal lányról, Asháról szól, aki egy olyan országban él, ahol minden kívánság teljesülhet. Asha egy gyenge pillanatában viszont a csillagokhoz fordul segítségül, kívánságával pedig egy ősi, titokzatos erőt szabadít fel, így rövidesen elérkezik hozzá egy Csillag nevű energiagömb, akivel bebizonyíthatják, hogy az univerzum sokkal nagyobb csodákra is képes.

Az animációs film eredeti szinkron szerepeiben Chris Pine, Alan Tudyk, Victor Garber, Ariana DeBose, Natasha Rothwell, Harvey Guillen, Jon Rudnitsky és Della Saba hallhatók. A Kívánság holnaptól tehát elérhető a platformon, a produkció mafabos adatlapján található Disney+ ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

68 Kívánság  (2023)

animáció | családi | kaland | vígjáték

Asha, a 17 éves, éles eszű és szerettei iránt nagy odaadással viseltető lány Rosasban él, egy olyan királyságban, ahol szó szerint minden kívánság teljesülhet. Egy... több»