Már holnap nézheted: Ennél látványosabb lélegzetelállító repülős dokut aligha láthattál

Holnaptól megtekinthető The Blue Angels című dokumentumfilm a kulisszák mögé kalauzolja a nézőket, hogy leleplező, mélyreható betekintést nyerhessenek abba, mi kell ahhoz, hogy valaki Kék Angyal legyen.

A Kék Angyalok több mint 75 éve kápráztatják el az embereket szerte a világon – és most bárki szárnyalhat velük együtt. Az IMAX számára forgatott, magával ragadó felvételek a nézőket a pilótafülkébe helyezik, hogy első kézből láthassák a Kék Angyalok precíziós repülését, míg a légi felvételek látványos bemutatót nyújtanak azokról a lélegzetelállító manőverekről, amelyek a világ első számú repülőgépes csapatává tették őket.

A film tisztelettel adózik a haditengerészet és a tengerészgyalogság azon több száz férfi és nő rendkívüli csapatmunkája, szenvedélye és büszkesége előtt, akiket az a megtiszteltetés ért, hogy a Kék Angyalok századában szolgálhattak.

Paul Crowder rendezőtől és (többek között) J.J. Abrams producertől a The Blue Angels mától megtekinthető a Prime Video felületén.

Ha felkeltette az érdeklődésed a sorozat, holnaptól a mafabos adatlapról a Prime Video logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dokumentum

A haditengerészet és a tengerészgyalogság veteránjait és legújabb repülőszázadát ismerhetjük meg, amint intenzív kiképzésen vesznek részt, és egy szívbemarkoló... több»

Rendező: Paul Crowder