Dűne: Második rész premierje május 21-én lesz a Maxon.

A történet, amely folytatja Paul Atreides epikus történetét az Arrakison, parádés sikert aratott itthon és a nemzetközi piacokon is. Hazánkban több mint 1 milliárd forintot kaszált, világszerte pedig ez a film az év eddig legnagyobb szenzációja a maga 710 millió dolláros összbvételével.

A Denis Villeneuve által rendezett folytatásban olyan visszatérő szereplőkkel találkozhatunk, mint Timothée Chalamet, Zendaya és Rebecca Ferguson, de számos új szereplővel is megismerkedtük, közéjük tartozik Florence Pugh és Christopher Walken.

A kritikusok által is méltatott sci-fi mélyebben elmélyült a hatalom, az árulás és a prófécia témáiban, gazdag folytatást kínálva Frank Herbert ikonikus sorozatának. Ha még nem láttad, készülj fel a lélegzetelállító látványvilágra és intenzív akcióra, és írd be a naptáradba a premierdátumot.

akció | dráma | kaland | sci-fi

Egy messzi jövőben, amikor bolygóközi királyságok között oszlik meg a hatalom, két uralkodó dinasztia ádáz harcot vív az Arrakis bolygó feletti uralomért. E világon hatalmas... több»