„Legdrágább nyájas olvasó!” – neked is hiányzott már ez a köszöntés? Nem kell tovább várni, itt A Bridgerton család harmadik évada!

A bálterem középpontjában végre valahára az ún. „wallflower” (és titkos botránylap-író) Penelope Featherington (Nicola Coughlan) és régi szerelme, a világutazó Colin Bridgerton (Luke Newton) áll majd. Ez azt jelenti, hogy ez a tavasz hivatalosan is #Polinéké lesz, ahogy a rajongók elnevezték a duót. Kedvenc karaktereinket, Penelope-t és Colint egészen új módon láthatjuk majd, amikor a reflektorfénybe lépnek. Az már az előzetesből is kiderült és az előző évadokból is várható volt, hogy ezúttal nem csak barátság szövődik közöttük.

A A Bridgerton család 3. évada két, négy epizódból álló részre oszlik, az 1. rész premierje május 16-án, a 2. rész pedig egy hónappal később, június 13-án érkezik. „Új energiával akartunk visszatérni” – mondta Jess Brownell showrunner. – „Olyan hangot akartunk megütni, ami már ismerősnek tűnik.”

A 3. évadban sokan visszatérnek a Bridgerton-szereplőgárdából, akiket már megkedveltél. Ahogy Coughlan és Newton átveszik a főszerepet, a pároshoz számos állandó szereplő csatlakozik. Luke Thompson (Benedict Bridgerton), Golda Rosheuvel (Charlotte királynő), Adjoa Andoh (Lady Danbury), Ruth Gemmell (Violet Bridgerton), Simone Ashley (Kate Sharma), Jonathan Bailey (Anthony Bridgerton), Julie Andrews (Lady Whistledown) és még sokan mások.

Ha te is régóta várod a harmadik évadot és máris megnéznéd a sorozatot, a mafabos adatlapról a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | romantikus

A bestseller könyv ihlette sorozat a Bridgerton család nyolc elválaszthatatlan testvérének történetét és szerelmi életét követi nyomon a fiktív Angliában. A Julia... több»