Visszatér a Bolondos dallamok egyik legismertebb figurája, mától elérhető a Netflixen az élőszereplős Fakopáncs Frici a nyári táborban.

Hősünknek új otthont kell találnia, miután kitették a szűrét az erdőből, így Frici a Woo Hoo nyári táborba kerül, ahol úgy érzi, máris egy gondoskodó közösségre talált. A kalandok azonban itt még nem érnek véget, hiszen egy felügyelő érkezik, aki bármi áron is, de örökre be akarja zárni a helyet, ehhez azonban Fricinek és új barátainak is lesz egy-két szava.

A film főszerepében érkezik Mary-Louise Parker, Josh Lawson, Eric Bauza, Tom Kenny, Kevin Michael Richardson és Chloe De Los Santos

A Fakopáncs Frici a nyári táborban mától tehát elérhető a platform műsorkínálatában, a film mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

családi | kaland | vígjáték

Woody Woodpeckernek új otthont kell találnia, miután kirúgták az erdőből. A Woo Hoo táborban azt hiszi, hogy örök otthonra talált, de egy felügyelő be akarja záratni a tábort. több»