A Babenhausen tündérországában játszódó Ehrengard: Egy csábítás története című sztori középpontjában egy fiatal, önmagát hivatalosan a szerelem szakértőjének kinevező Cazotte úr (Mikkel Boe Følsgaard) áll, akit a ravasz nagyhercegnő (Sidse Babett Knudsen) fogad fel saját örökösének biztosítása érdekében.

Míg keresik a jövőbeli hercegnőt, Cazotte úr a félénk és zárkózott  koronaherceget, Lothart (Emil Aron Dorph) tanítja a csábítás és a szerelem művészetére. A grandiózus terv azonban hamarosan kudarcba fullad, amikor egy házasságon kívüli örökös fogan, és a királyi családnak menedéket kell keresnie a Rosenbad kastélyában. Itt, ahogy a királyi családon belüli riválisok egyre bonyolultabb hálót szőnek, Cazotte úr maga is csapdába esik. Beleszeret Ehrengard (Alice Esther Bier Zandén) udvarhölgybe, és lassan rájön, hogy valójában nem is olyan nagy szakértője a szerelemnek. 

 Ehrengard: Egy csábítás története című film díszlet- és jelmeztervét II. Margit dán királynő készítette. A királynő 1970 óta vesz részt aktívan különböző művészeti projektekben: festés, egyházi textíliák, akvarellek, nyomatok, könyvillusztrációk, découpage munkák, díszlet- és hímzéstervezés. Az Dán Színház- és Táncszövetség tiszteletbeli tagjának avatta a sok éven át végzett munkájáért.

Ha rendelkezel előfizetéssel, akkor a mafab oldaláról, a “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintva már nézheted!

dráma | romantikus | vígjáték

Amikor egy önjelölt szerelmi szakértő megpróbál megtanítani egy félénk herceget a csábítás művészetére, a terv visszafelé sül el, ami botrányhoz – és váratlan... több»