A Vámpírként ébredtem egy új tinédzser horror-komédia, ami októberben debütál a Netflixen. 

A sorozat Carmine történetét meséli el, aki 13. születésnapját követően tudja meg, hogy valójában egy ember és egy vámpír sajátos keveréke, egy Vampling. A humor és a fel-felbukkanó sötétség az, ami igazán egyedivé teszi ezt a sorozatot azok körében, akik szeretik a fiatalokról szóló kalandfilmek és a dark fantasy keverékét.

Carmine újonnan felfedezett képességeinek kezelése egyre bonyolultabbá válik, ahogy csatlakozik hozzá lelkes képregényrajongó barátja, Kev. Mindeközben a városba érkezik a híres vámpírvadász, Van Helsing leszármazottja is.

Carmine az évad során sajátos kihívásokkal küzd. Az egyik epizódban láthatjuk, hogy próbál egy iskolai musicalestre készülni, miközben képességei irányíthatatlanná válnak, míg Kev megtudja, hogy vadászok lesnek rájuk. Hogy megismerje gyökereit, Carmie, az örökbefogadott gyermek, rendkívüli utazásra indul. Az életét gyökerestül felforgató átalakulás mellett az iskolával és  Van Helsing utódjával is meg kell küzdenie. Az évad során a nézők egy olyan rabul ejtő történettel találkozhatnak, amely ötvözi a dráma izgalmát a természetfeletti kalandokkal, mindezt szórakoztató módon. 

A horror-fantasy sorozatban olyan kiváló színészek szerepelnek, mint Kaileen Chang, aki Carmiet alakítja. Csatlakozik hozzá Niko Ceci, mint Kev Gardner, Zebastin Borjeau, mint Dylan Helsing, Aaliyah Cinello, mint Madison, Kris Siddiqi, mint The Collector, Jayd Deroche, mint Aiden Henley, és még számos kiváló színész, akik tovább gazdagítják a történetet.

Ha érdekel a sorozat és rendelkezel Netflix előfiizetéssel, akkor a Mafab oldalán található “Hol nézheted” szekció alatti gombra kattintva már nézheted is!

családi

Carmie Henley a tizenharmadik születésnapján arra ébred, hogy hirtelen természetfeletti képességekkel rendelkezik. Képregény-rajongó legjobb barátja, Kev segítségével rájön,... több»