A humorral átszőtt és informatív kamaszkori sorozat, a Szexoktatás a harmadik évad után visszatér egy negyedik évaddal. 

A Laurie Nunn által alkotott széria kiválóan tükrözi az emberi kapcsolatok és a valós élet bonyolultságát. A sorozat humorral átszőve mutatja ba a kamaszkor kihívásait, különösen azokat, amikről ciki beszélni. Habár a sorozat főként egy pikáns komédiára összpontosít, amelynek központjában Otis Milburn, a szexuálterapeuta Jean Milburn tinédzser fia áll, a karakterek történetei jelentős, való életből fakadó tinédzserek és felnőttek félelmeit és szorongásait dolgozzák fel, akik alig várják, hogy többet lássanak a zseniális sorozatból.

Mint sokan már sejtették, a Netflix bejelentette, hogy a Szexoktatás 4. évada lesz az utolsó. Annak ellenére, hogy a Szexoktatás véget ér, ez nem jelenti azt, hogy a történetnek is vége. A sorozat alkotója, Laurie Nunn korábban említette, hogy vannak ötletei a Moordale-ben játszódó spin-offokhoz. 

Miután elhagyták a Moordale Középiskolát, Otis és Eric most új kihívás elé néznek - első napjukat töltik a Cavendish Kollégiumban. Otis ideges az új klientúra kialakítása kapcsán, míg Eric abban reménykedik, hogy ezúttal nem a lúzerek táborát erősítik majd barátjával. De a Cavendish minden Moordale diák számára kultúr sokkot okoz - úgy gondolták, hogy haladó szellemben töltötték az elmúlt éveket, de ez az új egyetem rátesz egy lapáttal. Naponta tartanak jóga órát, a fenntarthatóság szemlélete mindent átitat és fiatalok azért népszerűek, mert… kedvesek?!

Viv meglepődik az egyetem diák vezérelt, még sem versengő közösségén. Jackson még mindig nehezen viseli Cal elvesztését. Aimee művészeti kurzusra jár, és Adam küzd azzal, hogy a mainstream oktatás valóban neki való-e. Közben az Egyesült Államokban Maeve  álmai életét éli a rangos Wallace Egyetemen, ahol kultikus szerző, Thomas Molloy tanítja. Otis hiányolja őt, miközben azon igyekszik, hogy megszokja, hogy otthon nem egyke gyerek, és nem az egyetlen szexterapeuta a kampuszon…

Ha rendelkezel előfizetéssel, akkor a mafab oldaláról, a “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintva már nézheted is a sorozat záró évadát!

dráma | vígjáték

A Moordale bezárása után a negyedik évadban a szereplők a high-tech és progresszív Cavendish Sixth Form College-ba költöznek, ahol a beilleszkedésért küzdenek. Otis megpróbál... több»