Végre megérkezett streamingre a Warner Bros. szuperhősfilmje, mely ugyan megbukott a kasszáknál, de a kritikusok alapvetően pozitívan fogadták.

Mától streamelhető a Kék Bogár az HBO Maxon, mely az első élőszereplős szuperhős, amelynek a főszerepét egy latin-amerikai színész, Xolo Maridueña alakítja. 

Az Angel Manuel Soto által rendezett film középpontjában Jaime Reyes áll, egy friss diplomás főiskolás, aki egy idegen biotechnológiai ereklye révén szuperképességekre tesz szert.

A film pozitív kritikákat kapott, de mindössze 25,4 millió dollárt keresett a premierhétvégén a tengerentúlon. Bár a mentségére legyen mondva, ez a film vetett véget a Barbie film négyhetes dominanciájának a bevételi listákon.

Ha kíváncsi vagy a filmre, vagy csak újra megnéznéd, a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod az HBO Max logójára kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál. 

59 Kék Bogár  (2023)

akció | kaland | sci-fi

Jaime Reyes (Xolo Maridueña) egy mexikói gyökerekkel rendelkező fiatal amerikai, aki Texas állambeli El Pasóban él. Amikor egy nap hazaér az iskolából, felfedez egy furcsa kis... több»