Az észbontó western újra a pályán: mától nézhető az Odakinn című sorozat második évada! Hosszú két év telt el, de Josh Brolin sorozata visszatér a folytatással.

Frissen a Fallout pusztaságából, az Odakinn új évadában visszatérünk a western környezetbe, miután egy titokzatos fekete űr jelent meg az Abbott család birtokában lévő farm szélén.

Brolin évek óta első tévészerepében a patriarcha, Royal szerepét játssza, az első évad fináléja pedig még több kérdést vet fel a rajongókban – különösen, ami Amy Abbottot (Imogen Poots), Royal eltűnt unokáját illeti.

Az első évaddal ellentétben mind a hét epizód egyszerre jelenik meg a platformon – így nem kell várni a folytatásra. Az is kiderült, hogy a főszereplő Brolin fogja rendezni a 2. évad hatodik epizódját. A sorozat további rendezői: Jennifer Getzinger, Alonso Ruizpalacios, forgatókönyírója pedig Brian Watkins

A sorozat igen előkelő, 80%-os értékeléssel rendelkezik a mafabon, neked hogy tetszett az első évad? Visszatérsz a folytatáshoz?

Ha felkeltette az érdeklődésed a sorozat, a mafabos adatlapról a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

63 Odakinn  (2022)

dráma | misztikus | thriller

Egy farmer története, aki a földjéért és a családjáért küzd, és Wyoming vadonjának szélén kifürkészhetetlen rejtélyre bukkan. több»