A James Bond filmek ikonikus darabjait készítő producerek most egy kaland reality sorozattal rukkolnak elő, amelynek címe 007: Út a millióig.

Brian Cox vezeti és narrálja ezt az epikus utazást, amely kilenc párost hoz össze, akik egy világ körüli küldetésre vállalkoznak azzal a céllal, hogy 1 millió fontot nyerjenek.ű

Miért érdemes megnézni? Mert a résztvevőknek számos olyan James Bond ihlette kihívással kell szembenézniük, amelyek helyszínei változatosak, mint a skót felföld, a velencei bájos utcák és a lenyűgöző svájci Alpok. Kihívásokkal és kérdésekkel szembesülve egyetlen hiba is véget vethet küldetésüknek.

Kilenc hétköznapi párt indítanak el egy epikus küzdelemben, melynek James Bond ihlette kihívások során vezetnek át. A cél, hogy megtalálják a világ különböző részein rejtett kérdéseket a 1 000 000 fontos fődíjért.

A Vezérlő (Brian Cox) a zseni a játék mögött. Ő határozza meg hogy hova menjenek a párok, mit kell tenniük, és milyen kérdéseket kell megválaszolniuk. Az árnyékból figyeli a párok minden rezdülését, élvezettel figyeli, ahogy könyörtelen tervei szeme láttára bontakoznak ki. 

A vezérlő összesen 10 kérdést rejtett el a világ különböző pontjain. Hogy elérjék ezeket a kérdéseket, a pároknak gyomorszorító, Bond ihlette kihívásokkal kell szembenéznünk, amelyek próbára teszik fizikai erejüket és mentális tartalékaikat. Minden kérdés egyre növekvő összeget ér, ha helyesen válaszolnak, akkor az összeget a bankszámlájukra írják. Ha folytatják a következő kérdéssel, és arra rossz választ adnak, akkor a küldetésük véget ér.

A skót felföld vadonjaitól a távoli chilei sivatagig, Velence forgalmas utcáitól a luxus Karib-tengerpartig zajlik a küzdelem. Tele drámával, epikus helyszínekkel, izgalmas kihívásokkal, a 007: Út a millióig olyan sorozatot ígér, ami végig izgalomban tartja majd a nézőt.

Ha szívesen megnéznéd a reality műsort és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor a Mafab oldalán található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintva már nézheted is!

kaland

Kilenc hétköznapi emberpár egy epikus globális kalandra indul egy sor Bond-ihlette kihíváson keresztül, hogy megnyerjék az életüket megváltoztató egymillió fontot. több»

Rendező: Jamie Goold
Szereplők: Brian Cox