Meglepő címet kapott a Galaxis őrzői folytatásaA kép forrása: Marvel

A rendező, James Gunn a Twitterén jelentette be a 2014-es sikerfilm második részének címét.

Az író-rendező James Gunn nem sokat vacakolt a címadással, és a lehető leglazábbra vette a figurát. Aki látta A galaxis őrzőit, talán talán számíthatott valami hasonló húzásra, de nem akarjuk tovább csigázni a kedélyeket. Íme a hivatalos cím: Guardians of the Galaxy Vol. 2.

Bár ez a fajta címadás sokkal jellemzőbb a képregényekre, mint a képregényekből készült filmekre, azt azért meg kell hagyni, hogy ehhez is arc kell. Ezek után már bátran meg merjük tippelni,  hogy Űrlord (Chris Pratt) milyen válogatásanyagra fogja lecserélni a mindenki kedvenc filmzenéjévé vált Awesome Mix Vol. 1. című kazettát.

A második rész történetéről egyelőre nem sokat tudni, mindössze annyi biztos, hogy a sztori Űrlord és apja köré épül, de Chris Pratt múlt heti interjújából az is kiderült, hogy a film sokkal érzelmesebb lesz, mint az első rész.

Azért valószínűleg a bevált receptet nem fogják teljesen felrúgni, már csak azért sem, mert a Marvel filmje nem csak a kritikusoknál, de a pénztáraknál is remekül szerepelt, 774 millió dollárt kaszált világszerte.

A galaxis őrzői 2 második részének forgatási munkálatai jövő év elején kezdődnek meg Londonban. A premier dátumát a stúdió 2017. május 5-re tűzte ki.