Mikor és hol streamelhető a Mátrix 4?

Már nincs egy egész hónap, és a kiválasztott visszatér a halálból. Vagy került bárhová a Mátrix - Forradalmak végén, miután kipofozta a rendszerből a vírussá vált Smith ügynököt. Azóta eltelt közel húsz év, mi pedig készülhetünk az év talán legjobban várt filmjére, a Mátrix: Feltámadásokra.

A sztori szerint Neo és Trinity is életben vannak, csak épp a Mátrixban és nem igazán emlékeznek arra, hogy mi minden játszódott le tizennyolc évvel korábban. Neo ismét Thomas Anderson és ismét egy rakás sorsfordító döntés no meg látványos akció előtt áll.

A filmben a régi szereplők közül Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss és Jada Pinkett Smith is visszatér, de Morpheus szerepében ezúttal Yahya Abdul-Mateen II kínálhatja fel a piros és kék pirulát.

A Mátrix: Feltámadások igazi vízválasztó lehet. Vagy valóban az ezredforduló környékének legmeghatározóbb mozis franchise-ja fog feltámadni vele, vagy ez lehet a 2020-as évek egyik legnagyobb bukása. Mindenesetre hatalmas várakozás előzi meg, amely kevesebb mint egy hónap múlva véget érhet.

A film ugyanis december 23-án debütál majd a hazai mozikban. De az utóbbi koronás évekre jellemző módon a stúdió nem csak a mozikban, hanem a rajongók otthonaiban is elérhetővé fogja tenni. A hírek szerint a Warner Bros. december 22-én a HBO Maxon is be fogja mutatni.

Ez lesz egyébként az utolsó film ebben a modellben, ugyanis a stúdió 2022-től visszaáll a hagyományos mozis premierek modelljére.

akció | sci-fi

Készen állsz arra, hogy újra belépj a Mátrixba? Ez a feltámadás története, amely ismét egy sötét világba kalauzolja a nézőt. "A két valóság világában - a mindennapi élet... több»