Minden rekord megdőlt, készül a Jurassic World folytatásaA kép forrása: movieweb.com

Hatalmasat kaszált a Jurassic World, Chris Pratt pedig máris aláírt a folytatásokra.

Bár az elemzők sikert jósoltak, azonban minden előzetes esélylatolgatásra rácáfolva a maga 511 millió dolláros bevételeivel a Jurassic World minden idők első olyan filmje lett, mely nyitóhétvégéjén több mint fél milliárdot kaszált világszerte. A film Észak-Amerikában 204 millió dollárral nyitott, ezzel az örökranglista második helyét foglalja el a Bosszúállók mögött.

Nem csoda, hogy azonnal megkezdődtek a találgatások a film folytatásról. A dologról az alkotók még a bemutatás előtt úgy nyilatkoztak, hogy minden az anyagi sikereken múlik. Nos, ezzel el is dőlt, és ha ez még nem lenne elég, a film sztárja, Chris Pratt az Entertainment Weekly-nek megerősítette a folytatás hírét.

Pratt, aki filmjeinek bevételeit tekintve a 'legjobb befektetésnek' bizonyult Hollywoodban, ezzel újabb lépést tett abba az irányba, hogy ez idén se legyen másként. A Lego-kaland és Galaxis őrzői után most ismét ő lett egy újabb hatalmas franchise húzóneve, arról nem is beszélve, hogy a pletykák szerint ő alakíthatja majd Indiana Jonest a Disney rebootjában.

A Jurassic World már a mozikban.