Mark Ruffalo a GQ-nak adott friss interjújában beszélt az MCU jövőjéről és egy esetleges Hulk-filmről is.

Az MCU az elmúlt években a Disney+-on megjelent sorozataival is kimaxolta, amit lehetett. A 2022-es évben például kilenc(!) MCU-sorozat és -film jelent meg. Egyes rajongók szerint a franchise kimerült...

"Szerintem a streamingre való terjeszkedés nagyon izgalmas volt, de a Marvel-filmekkel kapcsolatban az a helyzet, hogy három évet kellett várni rájuk, és ez egyfajta misztikumot teremtett köréjük." - mondta Ruffalo, amikor a GQ magazin a Marvel utóbbi időben csökkenő sikereiről kérdezte - "Ezek az új irányok igazán pozitív dolgok lehetnek. Vajon lesz olyan jó [az MCU világa], mint volt? Nem tudom."

...de mi lesz Hulkkal?

Ruffalo jövője Bruce Banner/Hulk szerepében az MCU-ban továbbra is bizonytalan. A Variety nemrég tisztázta, hogy a színész nem játssza el újra a szerepet a közelgő Amerika Kapitány: Szép új világ című filmben. Ruffalo a GQ-nak elmondta, hogy bármi is lesz a Marvel jövője, valószínűleg nem lesz benne önálló Hulk-film, mert az túl drága lenne.

"Szeretnék egy önálló Hulkot csinálni, csak nem hiszem, hogy ez valaha is megtörténik" - mondta Ruffalo - "Nagyon drága lenne, ha egy egész filmet csinálnánk, ezért is használják olyan ritkán Hulkot."

MCU vs "komoly filmek" Ruffalo karrierjében

Ruffalo szembesült azokkal a kritikákkal is, amelyek az MCU-hoz való csatlakozással kapcsolatban érik. Elmondta: "sokat hallottam a kollégáimtól", hogy nem feltétlenül menő dolog színészként éveket adni a karrieredből a Marvelnek.

"Néha azt hiszem, ez egy kicsit irigységből fakad" - mondta - "Mert aztán látom, hogy ők is szaladnak és megcsinálják."

"Nagyon büszke vagyok rá" - mondta Ruffalo arról, hogy olyan karriert futott be, amely több Marvel-filmet és olyan Oscar-jelölt projekteket foglal magában, mint a Szegény párák.

"Ültem a mozikban nézve azokat a filmeket, amelyeket nagy rendezőkkel csináltam. Ezeket a Marvel-filmeket is átéltem a közönséggel,... minden egyes érzelmet megmozgattak. Ez jelent nekem valamit. Nem nézem le a dolgot. [mármint a szuperhősfilmeket - a szerk.]"

Ruffalo idén Oscar-jelölt a mellékszereplők versenyében a Szegény párák című - a Marvel világától nagyon is eltérő - filmben nyújtott alakításáért. Tehát a színésznek igaza volt: a legkevésbé sem kellett attól tartania, hogy ne akarnák őt más típusú alkotásokban foglalkoztatni!

Ha élvezed a szokásostól eltérő képi világú szélesvásznasokat, ajánljuk a Magyarországon forgatott Szegény párákat, amikben legutóbb láthattad Mark Ruffalot!

romantikus | sci-fi

Egy fiatal nőt, Bella Baxtert (Emma Stone) a hétköznapinak aligha nevezhető tudós, Dr. Godwin Baxter (Willem Dafoe) visszahozza az életbe. Baxter vezetésével Bella útra kel, hogy... több»