A Netflix tele van jobbnál jobb filmekkel és sorozatokkal – és persze legalább ennyi selejttel is. Mindenki megtalálhatja a neki tetsző műfajt és zsánert a komédiától a romantikán és akción át a horrorig. Utóbbiból is igen bőséges a választék, van miből csemegézni. Az egyik legmegosztóbb sorozat a három évadot megért Vérfagyasztó történetek.

Egy antológiáról van szó, vagyis az egyes epizódok nem kötődnek egymáshoz, mindegyik egy-egy különálló rövid történet. Olyan történetek, amelyekről a narrátor azt állítja, hogy bizony valós események ihlették őket. Mi azért ebben erősen kételkedünk, de az tény, hogy rengeteg néző osztotta meg a közösségi médiában az élményeit a sorozatról.

Sokan írnak arról, hogy egyik vagy másik epizód után képtelenek voltak elaludni. Valaki a démon által megszállt macska rémisztett meg, mást az ikreivel kegyetlenkedő apa. Voltak olyanok, akik arra ragadtatták magukat, hogy kijelentették: aki megnézi a sorozatot, az egész életében rettegni fog.

Valóban ennyire rémisztő lenne a Vérfagyasztó történetek némelyik epizódja? Mivel az éremnek mindig két oldala van, illik megemlíteni a másik nézői réteget is. Ők azok, akik rámutatnak, hogy valójában egyenesen mókás megnézni a Vérfagyasztó történeteket, mert tele van bakikkal és következetlenségekkel. Azt szinte mindenki megemlíti, hogy ez a "valós eseményeken alapul" duma csak egy maszlag, nem kell egy szavát sem elhinni.

Akár így, akár úgy, a Netflixen elérhető a Vérfagyasztó történetek mindhárom évada. Aki a végére szeretne járni, hogy tényleg annyira szörnyűek (a szó bármely értelmében) az egyes történetei, az a hétvégén le is darálhatja őket.