Netflix: 8 kihagyhatatlan új film és sorozat, amit ezen a héten nézhetsz (április 29-május 5)

Repül az idő, hiszen ezen a héten már májusra fordítjuk majd a naptárt, vagyis lassan közelítünk 2024 feléhez! Addig viszont van még pár hét, amit remek sorozatokkal és filmekkel lehet elütni. Ezen a héten például debütál az Emlékezetes nászút, a Talpig férfi és a Gyönyörű lázadó is.

Az Emlékezetes nászút egy török romantikus vígjáték, amelyben egy friss házaspár a mézes heteket tölti egy meseszép nyaraláson, ahol azonban lassan rájönnek, hogy nem is lehetnének ennél különbözőbbek. És mindenkinek vannak titkai, de vajon ez szét is választja majd őket?

A héten debütál a Fiaskó című minisorozat is, amely egy botcsinálta rendezőről és az általa forgatandó filmről szól. De hiába a sok erőfeszítés, valami mindig félresiklik, ugyanis valaki a stábból mindenáron szabotálni akarja a filmet.

A komolyabb témákat kedvelőknek szólhat a Csillogó gyémántok - Kurtizánok birodalma. A történelmi dráma a kurtizánok három generációjának élettörténete a káprázatos Heera mandi kerületben, a függetlenség előtti Indiában.

Elég komoly nevekkel csalogat a Talpig férfi, ugyanis az ingatlanmogul csőd elleni küzdelméről szóló minisorozat fontosabb szerepeiben Lucy Liu, Jeff Daniels és Diane Lane látható.

Az animációs filmek kedvelőinek lehet izgalmas a Bon, az időjárőr. A sorozat egy átlagos középiskolásról szól, aki egy nap egy időutazó ügynökcsapat tagjává válik. Ettől kezdve emberek életét kell megmenteni az idő különböző pontjain.

Olaszországból érkezik a Gyönyörű lázadó, amely Egy harmincéves történet Gianna Nanniniról a gyermekkortól, életének és pályájának gyökereitől kezdve egészen a felszenteléséig, egy olyan fordulóponton át, amely életét két részre vágja, olyannyira, hogy azt tekintik igazi születésének: az 1983-as év.

Két nagy gabonapehely-óriás küzdelméről szól a Cukormáz nélkül című vígjáték, amelyben olyan sztárok szerepelnek, mint Melissa McCarthy, Hugh Grant, James Marsden, Christian Slater vagy Amy Schumer.

Végül, de nem utolsósorban a John Mulaney Presents: Everybody's In L.A. egy vígjáték, amelyben John Mulaney komikus Los Angeles egy hetét mutatja be úgy, ahogy még sosem láttuk, tele vicces emberekkel és helyzetekkel.

#8

vígjáték

Netflix

John Mulaney komikus egy olyan héten fedezi fel és örökíti meg Los Angelest, amikor sok másik komikus tartózkodik a városban. több»


Szereplők: John Mulaney
John Mulaney komikus egy olyan héten fedezi fel és örökíti meg Los Angelest, amikor sok másik komikus tartózkodik a városban. Premier május 4-én.
#7

életrajzi | történelmi | vígjáték

Netflix

A Kellogg's és a Post gabonapehely-gyártók esküdt ellenségek. Versenyeznek egy olyan sütemény megalkotásáért, amely örökre megváltoztatja a reggeliről alkotott elképzeléseinket. több»

A Kellogg's és a Post gabonapehely-gyártók esküdt ellenségek. Versenyeznek egy olyan sütemény megalkotásáért, amely örökre megváltoztatja a reggeliről alkotott elképzeléseinket. Premier május 3-án.
#6

dráma | életrajzi | zenés

Netflix

Egy harmincéves történet Giannáról a gyermekkortól, életének és pályájának gyökereitől kezdve egészen a felszenteléséig, egy olyan fordulóponton át, amely életét két... több»

Egy harmincéves történet Giannáról a gyermekkortól, életének és pályájának gyökereitől kezdve egészen a felszenteléséig, egy olyan fordulóponton át, amely életét két részre vágja, olyannyira, hogy azt tekintik igazi születésének: az 1983-as év. PRemier május 2-án.
#5

animáció

Netflix

Egy átlagos középiskolás diák, Bon egy időutazó ügynökcsapat tagja lesz, akinek az a feladata, hogy megmentse az emberek életét olyan történelmi események során, amelyek a... több»

Egy átlagos középiskolás diák, Bon egy időutazó ügynökcsapat tagja lesz, akinek az a feladata, hogy megmentse az emberek életét olyan történelmi események során, amelyek a világ különböző korszakaiban és helyszínein történnek. Premier május 2-án.
#4

36 Talpig férfi  (2024)

(4)

dráma

Netflix

A sorozat története egy atlantai ingatlanmogult követ nyomon, aki csőddel néz szembe, így megpróbálja megvédeni birodalmát azoktól, akik megpróbálnak tőkét kovácsolni a... több»

A sorozat története egy atlantai ingatlanmogult követ nyomon, aki csőddel néz szembe, így megpróbálja megvédeni birodalmát azoktól, akik megpróbálnak tőkét kovácsolni a bukásából. Premier május 2-án.
#3

dráma | romantikus | történelmi

Netflix

A kurtizánok három generációjának élettörténete a káprázatos Heera mandi kerületben, a függetlenség előtti Indiában. több»

Mallikajaan és Fareedan harcba keverednek Heeramandi örökléséért, ahol a kurtizánok királynőként uralkodnak. Az egyetlen remény a fiatal Alam, Mallikajaan legfiatalabb lánya. De mi történik, ha Alam lemond a hatalomról, és egy férfi szerelmét választja a sokak rajongása helyett? A függetlenség előtti Indiában, a szabadságmozgalom hátterében játszódó Heeramandi a szerelem, a hatalom, az árulás, a küzdelem és végül a szabadság epikus története. Premier május 1-én.
#2

NA Fiaskó  (2024)

vígjáték

Netflix

Raphaël Valande első nagyjátékfilmjét forgatja, amellyel forradalmár nagymamája hősies élete előtt tiszteleg. A forgatás fokozatosan rémálommá válik a stáb egyik tagja miatt,... több»

Raphaël Valande első nagyjátékfilmjét forgatja, amellyel forradalmár nagymamája hősies élete előtt tiszteleg. A forgatás fokozatosan rémálommá válik a stáb egyik tagja miatt, aki mindent megtesz, hogy szabotálja a forgatást. Premier április 30-án.
#1

romantikus | vígjáték

Netflix

Egy friss házaspár a nászútjukon döbben rá, hogy valójában teljesen különbözőek. De vajon az ellentétek vonzzák egymást? több»

Egy friss házaspár a nászútjukon döbben rá, hogy valójában teljesen különbözőek. De vajon az ellentétek vonzzák egymást? Premier április 29-én.