Idén decemberben érkezik a Netflixen Zack Snyder legújabb rendezése, a Rebel Moon.

A film hosszú ideje tartja már lázban a rajongókat, pusztán amiatt is, hogy a projekt alapötletét Snyder még a Lucasfilmnek vázolta fel mint egy újabb Star Wars produkciót. Egy biztos, a Rebel Moon az év egyik legjobban várt filmes eseménye, ráadásul már most hivatalossá vált a hír, hogy Rebel Moon Part 2: The Scargiver címmel megjelenik a folytatás.

Ahogy arról korábban már hallani lehetett, a teljes anyagot egyszerre vették fel, a második rész utómunkálatai rendkívül előrehaladott stádiumban zajlanak. Synder annak idején azt is elárulta, hogy a filmet a Star Wars univerzuma mellett olyan igazi klasszikusok inspirálták, mint a Hét szamuráj.

A Rebel Moon történetében egy kis és védtelen kolóniát egy zsarnoki birodalom terjeszkedése fenyegeti. Kora, aki maga is ebből a birodalomból származik, azonban hajlandó harc nélkül megadni magát, így rövidesen egy lázadókból álló csapatot toboroz, hogy felvegye a harcot. Barátja, Gunnar segítségével beutazzák a galaxist, hogy alkalmas embereket gyűjtsenek maguk köré.

A film főszerepeiben Charlie Hunnam, Jena Malone, Sofia Boutella, Djimon Hounsou, Cary Elwes, Corey Stoll, Michiel Huisman és Ray Fisher lesznek láthatók. A Rebel Moon a tervek szerint december 22-én debütál majd.

akció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi

Egy galaxis népe elküld egy fiatal lányt, hogy más bolygóktól kérjen segítséget, hogy meg tudják védeni kolóniájukat egy zsarnoki hatalommal szemben. több»