A Netflix ismét vadonatúj doku-sorozattal lepte meg a rajongókat, ezúttal egy egészen egzotikus és izgalmas történetről. A Hajsza Virappan után ugyanis egészen Indiáig repíti a nézőket, akik megismerhetik az ország egyik legrettegettebb bűnözőjének élettörténetét.

A négyrészes doku India egyik leghírhedtebb bűnözőjét Koose Munisamy Veerappant és bandáját helyezi a középpontba. 1952-ben született és egészen fiatalon a bűnözés útjára lépett. Végül 36 éven át volt aktív főleg a '90-es években tartotta rettegésben az országot. Bandájával együtt közel kétszáz ember megölése miatt körözték, de emellett több híres embert, politikusokat, színészeket is elrabolt, hogy váltságdíjat követeljen értük. Nem beszélve a több mint 2000 leölt elefántról, amelyeket orvvadászként az agyarukért pusztítottak el.

Nem csoda, hogy Virappan ellen India történetének egyik legnagyobb hajtóvadászatát indították el. Végül egy különleges egység cserkészte be Papparapatti falu közelében őt és három bűntársát. Tűzharc alakult ki, amelyben mindhárom bűnözővel végeztek.

A sorozat az ígéretek szerint a bűnözőhöz közeli személyeket kutatott fel, akik így első kézből szerzett élményeiket is elmesélhették. Emellett azok is megszólalnak benne, akik részt vettek a hajtóvadászatban. A doku-sorozat a hatóságok elfogásáért folytatott küzdelmétől kezdve a politikai és társadalmi kommentárig, amely feltárja az egyenlőtlenségek politikáját, Veerappan lebilincselő történetét boncolgatja és az azt követő zűrzavart.