Olivia Munn beveti telekinetikus képességeitA kép forrása: Lionsgate

Bryan Singer bejelentette, hogy Olivia Munn játssza Pszichét – más néven Elisabeth Braddockot – az X-Men: Apokalipszisben.

Olivia Munn is csatlakozott az X-Men: Apokalipszis stábjához, derült ki a filmet rendező Bryan Singer Twitter és Instagram bejegyzéséből.  A színésznőt Psziché (angolul Psylocke) szerepében láthatjuk majd.

A karakter a Marvel Captain Britain 8. számában jelent meg először 1976-ban, később átvette ikertestvérétől a címszerepet. Psylocke-ként 1987-ben mutatkozott be a X-Men képregények oldalain. Különleges képessége, hogy telekinézissel tőrszerű formába tudja összpontosítja hatalmát, ami az ökléből nyúlik ki. Speciális tulajdonságai közé tartozik, hogy immunis a telepatikus támadásokra, de idővel megtanult tárgyakat is mozgatni az elméjével. Azt egyelőre homály fedi, hogy ezen képességek közül pontosan melyeket fogja bevetni a filmben.

A karakter alakításában egy rövid idő erejéig feltűnt már az X-Men: Az ellenállás vége-ben is.

Az X-Men: Apokalipszis 2016. május 27-én debütál a mozikban. A főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Oscar Isaac, Alexandra Shipp, Sophie Turner, Tye Sheridan, Rose Byrne, Kodi Smit-McPhee és Olivia Munn.