Paráztató előzetest kapott a dán zombihorror, a What We Become

A sikeres fesztiválszereplések után idén végre a mozikban a What We Become.

Megkapta előzetesét a Bo Mikkelsen rendezésében készülő dán noir-zombihorror, a Sorgenfri (Sorgenfri).

Az Engedj be!és a Når dyrene drømmer hangulatát idéző film egy négytagú család történetét meséli el, akik tússzá válnak saját házukban, amikor a városban kitör egy halálos fertőzés. A túlélésre egyedül akkor van esélyük, ha átlépik saját korlátaikat.

A produkció a tavalyi austini Fantastic Fest-en debütált a szakma előtt, ahol pozitív kritikai visszhangra talált.

A hivatalos szinopszis:

"Ez a nyár tökéletesnek ígérkezik a Johnsson család számára. Az időjárás kiváló, a szomszédság kellemes és barátságos. Még a tinédzser Gustva is jobb kedvre derül, miután megismerkedik egy lánnyal, aki a családjával a közelmúltban költözött a szemben álló házba. Azonban a tökéletes külvárosi élet egy csapásra összeomlik, amikor egy rejtélyes vírus üti fel a fejét. Egymást érik a magyarázhatatlan halálesetek, kitör a pánik, a várost pedig lezárják: se ki, se be! A családok az otthonaikban ragadnak, míg az utcákat vérszomjas zombik és katonák lepik el. Gustva úgy dönt, a saját kezébe veszi az ügyet."

A What We Become előzetesét idelent vagy a kattintás után a film adatlapján is megtaláljátok, a hazai forgalmazásról egyelőre nincsenek információk. 

63 Sorgenfri (2015)

horror | thriller

Egy négytagú család tússzá válik saját házukban, amikor a városban kitört egy halálos fertőzés. A túlélésre egyedül akkor van esélyük, ha átlépik saját korlátaikat.