Miután segítettek egy walesi focicsapat és egy város átalakításában, Ryan Reynolds és Rob McElhenney Mexikó középső részére indulnak, ahol ismét egy szeretett helyi sportfranchise-ba fektetnek be! Kíváncsian várjuk, ezúttal mekkora sikerrel!

A Wrexhammel ellentétben a Club Necaxa továbbra is élvonalbeli csapat maradt Mexikóban, de a klub legutóbbi fénykora az 1990-es években volt. Longoria, Tylis és Porter 2021-ben vásárolták meg érdekeltségüket a klubban.

A Club Necaxa székhelye Aguascalientesben, Mexikó észak-középső részén található. Az R.R. McReynolds részesedésének nagysága nem világos. 

A következő Wrexham?

Reynolds és McElhenney részesedést vásárolt a Club Necaxában, az évszázados múltra visszatekintő mexikói futballklubban, amely Eva Longoriat is a tulajdonosai között tudhatja.

A páros Longoriával és befektető társaival, Al Tylisszel és Sam Porterrel együtt fog dolgozni azon, hogy növeljék a Club Necaxa tekintélyét és a nemzetközi sportkörökben is ismertebbé tegyék a klubot, miközben a futballtartalmak iránt megnövekedett televíziós és streaming keresletet lovagolják meg.

Az egyelőre nem világos, hogy Reynolds és McElhenney milyen szerepet játszanak majd a Club Necaxa vezetésében és életében.

Lesz vajon új sport-doku?

Minden esetre felmerül a lehetőség, hogy a Club Necaxa egy televíziós doku-sorozat középpontjába kerüljön, hasonlóan az Üdv Wrexhamben! című sorozathoz, amely a legendás walesi klubot a popkultúra térképére helyezte.

Az FX sorozata a nehéz sorsú város újjáélesztésének krónikája, amely a tőke beáramlásának köszönhetően újra virágzani kezdett! A Welcome to Wrexham / Üdv Wrexhamben! 1. évada öt Emmy-díjat nyert a 2023-as díjátadó évadban, köztük a legjobb nem strukturált valóságshow-nak járó trófeát.

Csak spekuláció és pletyka

A befektetéshez közel álló források hangsúlyozták, hogy a Club Necaxa doku-sorozatról vagy más televíziós műsorokról szóló spekulációk koraiak, mivel a csapattal nincsenek megállapodások ilyen projektekről. Az új befektetőknek még ki kell dolgozniuk a televíziós hozzáférést a csapat meglévő jogmegállapodásaival kapcsolatban. 

Újabb lépés a sport, az újmédia és a popkultúra kapcsolatában

A Reynolds-McElhenney-féle befektetés a Club Necaxába annak jele, hogy a médiaalkuk és a popkultúra promóciós stratégiái mennyire fontosak a sportfranchise-ok új életre keltésében. A nagyhatású hírességekkel való kapcsolatok egyre életbevágóbak a régi és új sportfranchise-ok számára.

A Netflix, az Amazon Prime Video és más, globális elérésű streaming platformok segíthetnek abban, hogy a tengerentúli csapatok nemzetközi szurkolói bázisa olyan csapatokat is felkapjon, amelyek korábban elérhetetlenek voltak a legtöbb amerikai néző számára.

A színészt egyébként legközelebb a John Krasinski által rendezett, május 16-án debütáló családi fantasyben láthatjuk majd!

családi | dráma | fantasy | vígjáték

A Képzeletbeli barátok egy lány történetét követi, aki rájön, hogy képes érzékelni mindenki képzeletbeli társát. Ahogy magáévá teszi ezt a rendkívüli képességet,... több»