Bár az elmúlt időszakban számost találgatás merült fel azzal kapcsolatban, ki is veszi majd át a stafétát Daniel Craigtől James Bond szerepében, most nagyon úgy tűnik, hogy lassan a végéhez közeledik ez a történet is.

Merthogy a The Sun értesülése szerint a korábban már esélyesnek vélt Aaron Taylor-Johnson (galériánkban) lett a befutó. A bulvárlap úgy tudja, hogy a színésznek felajánlották a szerepet, a következő napokban pedig alá is írja a szerződést.

A produkcióért felelős EON Productions egyelőre nem kívánta kommentálni a hírt, ez azonban egyáltalán nem szokatlan lépés a vállalattól. Egy korábbi nyilatkozatban cég vezetői megjegyezték, ha minden a szereposztással kapcsolatos híresztelésre reagálnának, amely napvilágot lát a sajtóban, akkor bizony sosem érnének a végére.

“Bájosnak és csodálatosnak találom, hogy az emberek engem látnak ebben a szerepben. Nagy bóknak veszem” - jegyezte meg épp a múlt héten a Numéro divatmagazinnak adott interjúban maga Taylor-Johnson.

Egy biztos, egyre közelebb vagyunk ahhoz, hogy hivatalosan is megerősítsék a hírt, így már csak idő kérdése, hogy megtudjuk, ki is kapja a 007-es ügynök szerepét.